-
blogos.ro
M-am trezit ca, continutul unuia dintre blogurile mele este afisat in totalitate pe acest site, fara a mi se fi cerut acordul in prealabil. Nu inteleg exact ce se vrea a fi acest site, probabil un centralizator cu blogurile romanesti... Vroiam sa cer si parerea voastra inainte de a le trimite mail.
Cu ce ma poate afecta faptul ca mi-au luat continutul in intregime, cu text, cu poze? Practic, dupa cum arata, cred ca au luat feed-ul blogului si l-au pus direct la ei.
Astept cateva pareri,
Multumesc.
-
Dap, ciorditori de feed. Eu zic să le dai mail şi în rest să nu-ţi faci griji. Oricum sunt praf.. nici măcar Title nu au
-
le-am scris deja sa stearga toate articolele pe care le-au copiat si sa ma scoata din lista lor de feed pt ca nu sunt de acord sa-mi preia articolele. deocamdata, nici un raspuns din partea lor, nici o modificare pe site.
sper ca au de gand sa le scoata de buna voie, altfel... ce pot sa fac?
-
Pai daca zici ca ti-a luat continutul in intregime cu poze si cu text, in primul rand iti afecteaza bandwidth-ul si in al doilea rand Google o sa considere continut duplicat si o sa-ti ofere o mica penalizare. Singurul avantaj venit din partea acelui site ar fi faptul ca iti pune link-uri directe catre articolele de pe site-ul tau si poate sa-ti mareasca si traficul pe blog in cazul in care acest blogos.ro se doreste a fi un digg.com.
-
pai da, la penalizare m-am gandit si eu, altceva nu ma intereseaza. bandwidth-ul nu conteaza neaparat. n-am nevoie de trafic de la ei pt ca oricum am din google suficient si sincer sa fiu nu stiu cat trafic imi pot trimite ei in momentul asta...
-
nu cred ca va primi penalizare ... uita-te la siteurile de referate ... toate au acelasi continut