Originalul : GSM Arena & Plagiat : GSM Land
Uitati-va cu cata nesimtire copie romanii nostri : stiu site-ul http://www.gsmarena.com de ani de zile si il consider site de referinta in domeniu si se gaseste un roman de-al nostru care profita de pe urma notorietatii sale; este vorba despre http://www.gsmland.ro
The Marian Cristian returns
Hmmm .... iarasi intru aici ... iarasi creste valoarea acestui forum :))
Azi sunt bine dispus si chiar va mai raspund la intrebari ... autografele mai incolo, va rog ... ;)
* 2 linkuri la semnatura? Habar n-aveam ... aia e semnatura mea standard pe toate forumurile pe unde am intrat. Greseala mea ca nu ma iau dupa reguli ...
* mestere, nu trebuie sa va fac invidiosi ... e de ajuns sa vad ca sunt remarcat/barfit/criticat/invidiat ... asta inseamna ca, chiar sunt cineva pe netul asta de kkt ... mai putin pozitiv ... mai mult negativ ... dar pana la urma ce mai conteaza?
* lixor, stii cam cate siteuri au rezistat din '99 pana acum ... 7 ani ... cred ca le numeri pe degetele de la maini si picioare. GSMLand e unul dintre ele ... si asta ma face sa ma simt bine, daca nu placea acel site nu intra lumea pe el. Si a rezistat in mare parte si reclamei negative ... afla lumea de acele barfe/discutii ... si intra doar ca sa vada ca au aia dreptate ... ce pot sa le zic eu celor care acuza/barfesc/critica GSMLand decat un sincer multumesc din suflet?
* fireyes, parca aduce cu defuctul 20 ani .. si mai incolo cu layoutul stars wars? Ce chestie ... sa iti faci pagina personala din websiteul fenomen stars wars?!? (apropo acel site e si ala de 3-4 ani)
* mmariusel, o sa invit acele fete sa iti destainuie amanunte picante din relatiile mele ... ca vad ca te uiti la fostele mele, esti cumva frustrat sau mai rau gay? Fii sincer ca sa nu iti intorc spatele vreodata ...
* Ciprian Sorlea, cand am pus acel site pe net aveam nevoie de un profil de test, si cum nu exista pe acel site nici un profil fake ... mi-am facut eu unul (vezi ca are ID=1). 10.000 ron? Pai daca luam banii astia ... imi mai permiteam eu sa tin pe net 12 siteuri?!? Sa fim seriosi, un bugetar care lucreaza in fabrica la Apaca castiga banii aia ... Oricum la mine nu conteaza castigul, nu am platit in viata mea vreo taxa la stat sau impozite ... ar fi si culmea sa fiu cinstit tocmai la stat ...
Multumesc baieti ... sunt pe net de mai mult timp ca majoritatea de aici si voi continua sa fiu mult mai mult timp decat majoritatea de aici.
Va poopa moshu!