oi fi plecat eu de la elementele unui template.. dar tipul asta a plecat cu totul de la designul meu :)
Review and Download Software - 4PCSoft.com vs SOFTWEB.INFO - Free Software And Games Downloads
Versiune printabilă
oi fi plecat eu de la elementele unui template.. dar tipul asta a plecat cu totul de la designul meu :)
Review and Download Software - 4PCSoft.com vs SOFTWEB.INFO - Free Software And Games Downloads
Rusia iti trimite salutari.
:)) da.. am vazut.. mai ramane sa-l contactez: Softweb.info - Soft Web
Eu as spune sa taci si sa nu spui multe. Amandoua designuri sunt furt pe fata dupa designul scriptului Snews ( link catre templatul original Snews: Internet Services - 2nd Edition ). Eu in locul tau Mascka asa as tacea si m-as face mic sa nu ma aud pe forum o luna dupa postul asta :D .
Cu cam 1.000 Euro, ai putea Dragos sa schimbi complet designul la 4pcsoft, eu spun ca merita.
Succes
mariusel.. mai bine taceai tu..
dupa cum stiti.. solucija.com ofera doar pagina de index dar daca
voi verificati in superficialitate si va place sa acuzati.. va arat eu cateva pagini care nu ai cum sa nu zici ca sunt identice..
Submit PAD file to 4PCSoft.com vs Submit Your Software!
RSS Feed - 4PCSoft.com- Review and Download Software vs RSS Feed
Download Audio - Shareware Downloads - 4PCSoft.com vs Free Audio & Multimedia Downloads
Deci.. hai sa fim si putin seriosi.. nu a venit nimeni si a zic ca iote domle ala a furat designul creat de mine, am spus clar ca am plecat de la un template.. dar vedeti si voi ca templatele nu iti ofera tot siteul..
asa ca va rog domnule mariusel sa va revizuiti afirmatiile.. ok?
Eu nu am spus cu rautate, eu spun foarte pragmatic ca atat timp cat nu e designul tau nu poti spune ca este furt. Nu am ce sa revizuiesc atat timp cat tu acuzi de furt pe cineva care foloseste acelasi template.
Ei ca ei au organizat sectiunile ca ale tale da este adevarat. Insa ma gandesc ca e alt script nu?
nu foloseste acelasi template ci aceleasi pagini de la mine.. in asta includ si css si js
si da.. pot zice ca a furat designul de la mine, mai putin imaginile care nu sunt proprietatea si creatia mea..sunt de la template.. restul e creat de mine..
in legatura cu scriptul.. doamne fereste sa fie si ala luat..
Ultimul post al meu aici. Treaba ta daca nu vezi evidenta asemanare intre siteul tau si originalul. Eu o vad mai mult decat evidenta, si diferenta nu e numai imaginile de pe site-ul tau.
Eu pana acum am facut de nenumarate ori consultanta for free, per ym si in forum. Daca crezi ca am fact altceva mai sus belive me your wrong. Loc este pentru concurenta oricand, eu mi-am spus parerea, hotia e cand ai ceva original in mana. Cand e vorba de acelasi template ce poti sa comentez?!