http://radio.itbox.ro siteul meu
radio.aristocrat.ro copia! hotii!
no comment! :twisted:
Versiune printabilă
http://radio.itbox.ro siteul meu
radio.aristocrat.ro copia! hotii!
no comment! :twisted:
Si ce au copiat mai exact? Serios ca nu imi dau seama. Nici cu copyscape nu am gasit nimic...
fyreeyes: content furat
seraphim: unde ?
fyreeyes: lasa-ma cu comentariile astea de dragu de a face posturi
:)) tare!
Hm, probabil ca ai ce sa faci.. sa spui ce anume au copiat!Citat:
Daca tu te uiti superficial nu am ce sa-ti fac!
Am pierdut 3 minute facand comparatii intre site-uri sa vad ca au copiat o descriere de 3 cuvinte si "(click pe fluxul dorit)"...
Succese
Eu am vazut aceeasi lista de radiouri. Uitati-va la categorii. Prea coincid.
Pur si simplun facut copy paste la
-lista
-a se vedea si partea cu (click pe fluxul dorit) si streamurile
-apoi frecventele au fost luate de aici: http://radio.itbox.ro/radio-in-focsani.html (exemplu)
Deci partea de live si de frecvente le-a luat de la mine si le-a pus intr-un singur loc la el !
Beside this foloseste un domeniu luat prin carding!
ETC.
Eu sunt tare curios ce optiuni ai. Nu de alta dar vreau sa stiu si eu ce sa fac in situatii asemanatoare.
prima data cred o sa incerc sa iau legatura cu ei ! mai departe... ramane de vazut
si eu care ma gandeam sa'l fur primul :))
na, la mine nu se punea ca am doua subdomenii pe tema asta de 2 ani asa ca nu eram acuzat de plagiat :P
si in nici un caz eu nu'l faceam asa si nici nu o sa fac ceva de genul ala... daca o sa fie o sa aiba java 90%!
aaasa .... de la mine ai furat ideea! Mai tii minte cand ma intrebai cum iau statusurile la shoutcast pe radio-online no-ip ro
Folosesti functia EXPLODE din php!!! trebe sa dai si tu o bere macar !
Ia verifica pe webarchive ! sa vezi ca le avem "INAINTE SA TE INTREB"!
Si ce ma rog "am furat" de la tine? ARATA-MI CU COPY SI PASTE!
unu ! astept raspuns cu DOVEZI CONCRETE (screenshoot)
doi la mana eu nu am asa ceva in site cum ai dat tu linkul ca sa mai castigi un backlink !
defapt postul tau a fost ca sa mai iei backlink!
esti patetic! mai bine te intorci la siteurile tale si la spamul tau zilnic cu care ne-ai obisnuit!
f**k off !
@FireEyes
...te inteleg, esti suparat pe ei. Ai muncit iar ei ti-au 'furat' munca.
Hmm. Dar nimeni nu are un copyright pe astfel de texte de descriere, iar pe structura si mai putin.
Sorry pt. tine, zau. Dar 'no chance'.
Unde ajungem daca fiecare vine cu drept de autor pe tabele, structura menu sau ceva de acest gen.
Daca doresti sa mergi pe numar sigur, inregistreaza pe munca ta un patent (si in Rom. posibil) si daca atunci esti 'furat' poate, dar doar poate atunci ai o sansa, iar asta o ai doar daca intentezi procesul la Geneva.
Avocatii de acolo au macar habar de ce vorbesc si cunosc legile, iar daca judecatorul nu este roman, ai sansa sa nu poata fie corupt de cei care te-au furat.
Asta este situatia (inca)
...dar se va schimba, sa-i zicem in cca. 50 de ani:)
Nota explicativa publica:
NU am facut acest posting/comentar pentru a-mi mari numarul de BL's !
- eu l'am scos ca sa'ti demonstrez ca nu am nevoie de backlinkul de aici a ramas al tau fara sa te acuze cineva de spamm !
- Deci ai recunoscut ca m'ai intrebat cum am facut ? deh... de ca faci incepator si eu, am sapat mai mult!
- screenshot la ce ? la ganduri ?
=========================
eu nu te'am jignit !Citat:
f**k off !
- eu l'am scos ca sa'ti demonstrez ca nu am nevoie de backlinkul de aici a ramas al tau fara sa te acuze cineva de spamm !
- Deci ai recunoscut ca m'ai intrebat cum am facut ? deh... de ca faci incepator si eu, am sapat mai mult!
- screenshot la ce ? la ganduri ?
"aaasa .... de la mine ai furat ideea! Mai tii minte cand ma intrebai cum iau statusurile la shoutcast pe radio-online no-ip ro
Folosesti functia EXPLODE din php!!! trebe sa dai si tu o bere macar !"
AI SPUS CA AM FURAT
CE AM FURAT?
RASPUNDE LA INTREBARE!
si scuteste-ma cu gandurile tale! nu ma intereseaza!
RASPUNDE-MI LA INTREBARE! CE AM FURAT?
ps. ce sa recunosc? ca am intrebat? :O ! GIZAZ MAN!
fuck off nu e injuratura :) fuck off = slabeste-ma sau mai direct scuteste-ma!
BYREV, beside this, UNDE VREI SA AJUNGI!? ori vorbesti la subiectul topicului ori posteaza in alta parte!
FireEyes, chill omule.
Ca nu cred ca e blat. Oamenii astia incearca sa explice ceva. Nimic conspirativ.
Indiferent ca iti convine sau nu.
Totus ai cerut parerea...ti se da pareri...doar pareri.
poate sunt putin offtopic, dar de 3 zile nu fac altceva decat sa citesc forumul acesta si ma bucur ca sunt destui oameni aici de la care poti invata.
Intrebarea mea este: in cazul de fata, cu lista de radiouri, cum se procedeaza mai exact? adica pe situl meu am vrut sa fac o sectiune cu camere web online din RO. M-am gandit ca nu pot sa iau de pe siturile oamenilor informatii aiurea si le-am trimis mail la fiecare in parte daca sunt de acord sa le pun camerele web pe sit la mine, cu link, banner, cu tot si gratuit. Acum am vreo 6-7 linkuri, inclusiv cu stream de la ei.
In cazul radiourilor nu se face tot asa? Sau nu se procedeaza asa deloc? Sau puteam sa iau toate camerele din ro si sa le pun pe o pagina sa rezolv rapid problema?
Daca se procedeaza si la radio cum am procedat eu, cei care au luat lista nu au acordul radiourilor...sau?
Personal nu imi mai fac probleme,, eu stau si ma gandesc la texte , compun, modifica, etc ,,, iar a doua zi pe mess, primesc un mesaj, " cred ca nu te superi, ma inspir si eu de la tine ca nu le am cu compusul " ... well, acum nu ma mai deranjeaza absolut deloc, cei care nu stiu sa fie originali, macar printr-o sigla , sa fie in continuare ceea ce sunt.
acum poti sa stai linistit FireEyes, vad ca nu le mai merge site-ul. Eu unu nu am apucat sa vad contentul de la ei, ptr ca site-ul was down.
ca sa nu mai zic ca era un domeniu cumparat prin carding, fapt recuoscut chiar de ei prin replica "da, si ce daca?!"
FireEyes si eu am prins siteul lor down. In orice caz nu stiu daca aveai mari sanse de reusita pentru ca lista aia de radiouri ma gandesc..ca e luata de undeva. Deci e adunata de undeva. ( daca sunt toate radiourile tale imi cer scuze ) si cum ai adunat-o tu , asa putea sa o adune si celalalt webmaster.
La fel cum spre exemplu nu poti schimba versurile unei melodii sau un citat, sau linkul spre siteul lu' cutarica ( eh daca ii pui anchor diferit e alta treaba ) , nu o sa poti schimba nici 'fluxul' radiourilor.
Nu stiu daca poti spune ceva de content.
DIn nou spun , siteul era down cand am apucat sa citesc eu postul, dar si daca au copiat fontul sau felul in care sunt listate categoriile , din nou nu ai ce sa le faci. Uite-te spre exemplu la directorii care folosesc aceeasi DB pentru categorii.
intradevar de pe o parte ai dreptate dar de ce nu pun si ei osu la treaba sa stranga aceste informatii? te asigur ca nu e greu dar iti ia mult timp sa le strangi pe toate. pe langa asta , desi acum nu prea mai am cum sa dovdesc, siteul fiind down, ca avea parti luate cu copy/paste, chiar el, cel care avea acel site, a recunosc ulterior aceasta situatie.
In cazul in care a avut bunul simt sa recunoasca poate a avut si bunul simt sa incerce sa creeze alt site si sa nu mai copieze pe altii :)
FireEyes, daca vrei iti mai dau eu cateva radio`uri din Constanta, locale iti trebuiesc tzie nu? Hai ca o sa fac tot posibilul si o sa iti las un PM zilele astea.
Si la lista de taxi la fel, o sa iti dau si ptr acolo. Succes in continuare, si sincer tu esti mai singuru care are o lista asa de generoasa cu firme de taxi toate la un loc. Salutare.
multumesc frumos anticipat!