@AntonioTony, te rog sa imi trimiti un PM cu site-urile.
@AntonioTony, te rog sa imi trimiti un PM cu site-urile.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu e acelasi cu userul Gogule de pe arenaweb
Si eu am apelat la el acum vreo 2 ani de zile.
Un site maricel cu un design super fain imi tot copia postarile mele care erau unice.
Vazand ca nu inceteaza sa faca acest lucru, desi le-am tot scris, am decis sa imi pun si eu tema lor (care era una custom) cu ajutorul colegului nostru. Dupa aceasta mutare s-au linistit![]()
Ba da e acelasi, credema ca dupa ce am avut o problema cu el aici pe seopedia, am deschis un topic si pe arena si nu m-a lasat sa ii dovedesc direct m-a banat! Era vb despre un script!
ps: avea acelasi topic deschis si acolo
Cel mai fain site de jocuri online
El are userul Naruto pe arenaweb si nu e administrator, Gogule e admin - dar e alta persoana.
Userul care il are aici l-a dat colegu' mai sus.
Confirm ca este vorba de clonat pagini (text + design)
De asemenea confirm ca la whois este adresa reclamata in topic.
Asta in caz ca se intreba cineva daca ce spune AntonioTony are acoperire.
Trust, but verify.
Mda, am primit si eu site-urile. Nu s-a obosit nici macar sa schimbe pe ici pe colo designul.
@Paul?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Acum m-am linistit, nu stiu de ce aveam impresia ca e un topic inutil, acuzatii fara dovezi.
Ma gandesc ca uneori este ok sa scriem si pentru cei care nu intra in categoria: "Orice om cu capul pe umeri poate constientiza asta."
Mai ramane de vazut daca chiar adresa de mail are site-ul (99% cred ca da) si masurile necesare pentru disparitia lui.
@paul?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu zic sa-i dam add pe facebook https://www.facebook.com/paul.nita3 daca aici nu raspunde.
Deci care e faza? despre ce site-uri e vorba? @Antony, trimite-mi PM cu site-urile de care zici
Scuze de raspunsul tarziu dar n-am timp sa citesc forumul zilnic
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu stii despre ce e vorba? Inseamna ca toate site-urile tale au continutul copiat si vrei sa-ti arat eu care e?
Ala care o sa dispara din google in cateva zile daca nu il stergi tu.
Eu sper ca vei sterge site-ul, in caz contrar dau un email si la hosting, ca nu ma doare mana.
Ti-am dat PM sa te luminez..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)