Pentru un utilizator obisnuit, utilitatea > asemanarea cu Google. Deasemenea, cred ca cine a luat o informatie de care a avut nevoie de pe acest site, va reveni cand va avea nevoie de o informatie similara, chiar daca site-ul seamana cu Google. IMHO
Pentru un utilizator obisnuit, utilitatea > asemanarea cu Google. Deasemenea, cred ca cine a luat o informatie de care a avut nevoie de pe acest site, va reveni cand va avea nevoie de o informatie similara, chiar daca site-ul seamana cu Google. IMHO
ia sa vedem... ghiciti din 3 incercari?
http://cod-postal.ro/
mie-mi place chiar daca seamana cu google care e baiu ?
daca oamenii seama intre ei asta nu ma determina sa'i acuz ca mi'au furat adn'ul ... si inca 99% dintre voi gandesc mecanic... ganditi cuantic, un gand nascut nu mai este al tau, este universal... dar ce sa'i faci, lumea nu prea e atenta la orele de fizica cuantica si nici nu citeste carti de specialitate ! Asta a fost 90% offtopic!
---------
Sugestie:
Daca am scris gresit numele unui oras sau localitate incearca sa corectezi prin sugestii, stiu ca asta complica codul dar ar fi super buna ideea. Daca vrei pot sa'ti dau eu o idee si sa te ajut cum sa implementezi codul pentru treaba asta, am folosit un algoritm asemanator la un player de filme dezvoltat in delphi care 'si gasea subtitrarea in 99% din cazuri intr-o lista de sute fara sa aiba numele exact identic cu al filmului !
Problema e ca o sa'ti manance putin CPU! Dar de dragul artei si utilului mai conteaza!?
nush daca e "lame" dar e aiurea sa intri pe cod-postal ala si din intamplare sa nimeresti pe linkul ala pe care scrie Valid si....sa vezi ca de fapt "This page is not Valid HTML 4.01 Transitional! Result: Failed validation, 6 Errors "
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Eu zic ca asemanarea nu este un lucru bun de la bun inceput. I-ai dat utilizatorului obisnuit mai multe motive sa nu foloseasca site-ul tau, se poate speria de o copie, poate sa rada etc.
Nu inteleg de ce spui In ro conteaza mult imaginea. Site-urile web sunt pana la urma grafice. Totul tine de imagine, culori, layout, logo. In ce tari site-urile urate, greu accesibile au succes ?
Simplitatea da sentimentul de rapiditate, nu neaaparat layoutul exact al googleului.
parerea mea ...
NU vad de ce nu ar fi un site bun !
Si eu am dat click pe linkul cu valid si mi-a aparut mesajul invalid , dar ce mai conteaza !
Eu daca as fi administrator la siteul asta , l-as mai complica un pic , adica as mai baga ceva grafica , sa nu mai semene a coala alba de hartie , si as face ceva sa nu mai apara chestiile alea de jos , exact ca la google , adica publicitatea si totul despre c.p. !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)