Nu prea are tiraj, este doar finantat de politic , prin ele se mai lovesc la gioale unul pe altul, este un ziar specializat in dezinformari si manipulari, probabil asta este si motivul pentru care au preluat stirea in acest fel
Versiune printabilă
Ok, probabil nu sunteti la curent cu presa actuala, ceea ce explica si starea presei de altfel. Cotidianul nu mai este un ziar de prin 2009, dupa ce a pierdut Geoana alegerile. A ramas doar un site, ca toate altele, la care lucreaza o mana de oameni, pe bani putini si rari la vedere. Prin urmare nu putem vorbi de tiraj, ci eventual de trafic. Pe care il fac si ei cum pot, mai chinuit asa. Jurnalisti nu prea mai sunt in presa, pentru ca internetul nu mai cere jurnalisti, ci oameni care sa creeze continut cumva (traduceri, copy paste, adaptari). Asa ca nici cotidianul, nici realitatea.net, nici rtv.net nu prea mai au jurnalisti in echipa, ci mai mult scriitori de continut pt web. Majoritatea jurnalistilor s-au indreptat spre PR sau alte domenii, iar cei care intra in breasla nu prea mai fac jurnalism. Putem compara site-urile astea cu orice alt site/blog, nu e nicio greseala.
Mai stiu eu una din astea. Un text scris (la misto) pe ziare.com de 1 aprilie, cu "bananele care se cultiva in Romania", zise "banane negre" sau "bananasi", a fost preluata de o gramada de site-uri. Unele erau agregatoare din astea care preiau "in orb", altele erau serioase. Cred ca si Saptamana Financiara a preluat :)