Gata acuma sa nu ne mai contrazice cum gandim si ce facem sa rezolvat problem e ok ..amandoi situri-le .. au ajuns la un comun acord
![]()
Gata acuma sa nu ne mai contrazice cum gandim si ce facem sa rezolvat problem e ok ..amandoi situri-le .. au ajuns la un comun acord
![]()
cineva sa`i ofere un link cu drepturile de autor lui Lordys ca eu nu am chef sa caut pt el...
Treaba cu textul de umplutura.. eu al cred.... daca voi nu al credeti, inseamna ca domnul AntonioDaniel e... (dar mai bine tac)...
si inca ceva... comori.ro nu o sa fie concurenta pentru fungift vre`odata..
Ultima modificare făcută de Mascka; 8th August 2006 la 00:21.
Lordys, zau asa, fac eforturi serioase sa pricep ce spui. Nu esti roman?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Mai sti ciprian mai usor tataca acuma te dau eu in judecata
au ce am spus ... asa vorbesc eu daca nu intelegeti bine .. am fost plecat mult timp din romania ..
off-topic ca toti ceilalti: Ok, am inteles ca ai un avocat bun. Asa... si? Tata presedinte si mama, maica Tereza. Fa o mica prezentare sa stim si noi cu cine vb.
Boingeanu Ben
mai oameni, luati-va o vacanta
eu ma intreb cum a dat marius de site fiind asa izolat?
si eu il cred pe antonio, o fi site-ul in constructie.. orice creatie, orice om si absolut totul se naste prin copiere (genele adn sunt copiate, sunt copiate idei, carcatere, accente, credinte etc)... pur si simplu cred ca este un site in constructie si a copiat dupa un lider in domeniu, urmand sa modifice.... si in seo tot timpul se spune, uita-te la ce fac liderii din top, copiaza-i si incearca sa fii mai bun.. acum daca esti prins in procesul de invatare (copiere) inseamna ca ai plagiat? poate... dar eu cred ca omul isi construia site-ul inspirandu-se si copiind un lider incercand pe urma sa devina mai bun.....
aceasta-i concurenta... poate si fungift s-a inspirat din alte site-uri de comert electronic.. in fine.
in concluzie, singurele lucruri pe care le poti schimba sunt in ograda ta... poti da in judecata 100 de siteuri nu vei rezolva nimic.. vor mai aparea inca 1000...
si daca tot vb de avocat.. da, nu ai sanse de castig... din n motive. nu conteaza.
fiti mai calmi, asa-s afacerile, toti ne vor copia, toti ne vor fura... important este sa invatam sa devenim unici de necopiat si asta inseamna sa aduci tot timpul ceva nou, sa fii creativ, daca se poate asa ceva
si pt numele lui Dumnezeu, este vara si frumos afara....
ps. si pt ce atatea jigniri si nervi? multa bafta Antonio si felicitari pt un post curat fara indivizi si fara alte diferente de rase superioare![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Am primit un mail de la cineva care a cautat in google "cadouri pt barbati". Site-ul era pe prima pagina. Vezi detalii pe blog.
Sa fiti iubiti.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)