vedeti ca mai e vreun site de prin america. ce draq va tot chinuiti sa aflati de marusso?? ho ca doar aici m-am bagat cu useru asta. puteti sa faceti misto de saracia aia de site cat vreti m ise rupe nu-i al meu. ala a gasit de pe okazii alta pagina vedeti ca mai sunt cateva prin asia.
tu intai uitet-te la tine si apoi zi de altu ca-i amarat. nu vezi ce fata de bulangiu ai. taci draq ca pute forumu asta de impresiile tale. ca sa nu mai zic de altele http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=57825 ca exemplu unde domne ti-e rusine cu romanii (te exprimi la modu comun). aste e ce pot face sar 10 insi pe mine n-are rost sa mai vb. si inca o data........... nici eu nu's de acord cu copiatul, vb aia nici mie nu mi-ar placea sa-mi gasesc ceva de-al meu pe alt site, DAR ma irita cand vad pe toti ca se dau cu curu de pamant ca uite siteu asta e copiat dupa nu stiu care. sau cu ala care a copiat gsmarena. daca omu scoate bani de pe treaba asta e spaga lui, cumva va ofticati? oricum mare paguba la aia nu le-aduce asa ca shhhhhhhhhhhhh ciocu mic, lasati-l cu ciordeala lui ca pe spinarea lui o face. a, si cu incredibil ce site.. am vazut si eu ce penalitate e ala de la mac la ciel.. e dat draq omu ) tine gestiunea la burgeri
sunt foarte curios daca o sa lasi postu asta sau il stergi... fa-ti ambitia!