Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Mare-i Invidia...

marusso este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th April 2006
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

vedeti ca mai e vreun site de prin america. ce draq va tot chinuiti sa aflati de marusso?? ho ca doar aici m-am bagat cu useru asta. puteti sa faceti misto de saracia aia de site cat vreti m ise rupe nu-i al meu. ala a gasit de pe okazii alta pagina vedeti ca mai sunt cateva prin asia.
    tu intai uitet-te la tine si apoi zi de altu ca-i amarat. nu vezi ce fata de bulangiu ai. taci draq ca pute forumu asta de impresiile tale. ca sa nu mai zic de altele http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=57825 ca exemplu unde domne ti-e rusine cu romanii (te exprimi la modu comun). aste e ce pot face sar 10 insi pe mine n-are rost sa mai vb. si inca o data........... nici eu nu's de acord cu copiatul, vb aia nici mie nu mi-ar placea sa-mi gasesc ceva de-al meu pe alt site, DAR ma irita cand vad pe toti ca se dau cu curu de pamant ca uite siteu asta e copiat dupa nu stiu care. sau cu ala care a copiat gsmarena. daca omu scoate bani de pe treaba asta e spaga lui, cumva va ofticati? oricum mare paguba la aia nu le-aduce asa ca shhhhhhhhhhhhh ciocu mic, lasati-l cu ciordeala lui ca pe spinarea lui o face. a, si cu incredibil ce site.. am vazut si eu ce penalitate e ala de la mac la ciel.. e dat draq omu ) tine gestiunea la burgeri

sunt foarte curios daca o sa lasi postu asta sau il stergi... fa-ti ambitia!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

1. Imi dau seama multe despre familia ta, dupa modul in care esti tu. Stii tu.. Cele 7 zile de acasa pe care le ai.

2. Probabil te invarti prin anumite cercuri de inculti si incapabili si de acolo ti se trage comportamentul.

3. Ai avut parte de vreun abuz fizic in copilarie ? Te-a atins cineva ?

4. Iei cumva droguri ?

In orice caz, iti pot recomanda institutii bune, unde doctori abili te pot ajuta si te pot reintregra in societate, ca pe orice alt criminal care se da pe brazda.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O mare problema
    De xeri0n în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th March 2009, 01:00
  2. Problema Mare
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 22nd January 2009, 17:29
  3. CTR prea mare
    De leandrud în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15