-
In primul rand SALUT si vreau sa va felicit pentru acest forum si scuze dak nu am postat unde trebuia! <_<
Intrebare intrabatoare:
" Am si eu un blog in engleza in care am facut copyright la niste articole (imagine + text -blogul este despre masini si motoare!-) dar am pus sub articol si sursa! (ceva de genul powered by www.xxx.yy)... intrebarea era dak poate respectivul sa-mi face ceva in legatura cu treaba asta... si dak este ceva ilegal in faptul ca am pus aricolulu impreuna cu sursa!?"
blogul este in engleza si este pe un loc destul de bun pe motoarele de cautare ajunge la vre 25 de vizitatori unici pe zi
multzumesc anticipat
-
Salut. Si bine ai venit.
Trebuia sa faci asta inainte sa republici articolele dar nu cred ca e prea tarziu... Trimite un mail celui care a facut articolele si intreaba-l daca e de acord. Cred nu ar avea ce sa comenteze.. un backlink in plus.
-
nu stiu cum fac cu mailul dar am facut backlink...
dar de curios asa ce ar putea sa se intample cel mai rau ? eu nu prea cunosc legile ... cineva zicea ceva de judecata...
-
dar cred ca mai bine modific textul si imagine cu 30% si e mai okey asa!! ... parca asa trebuia cu minim30%? :o ... o sa trebuiasca sa muncesc ceva dar de trebuie sa fie totul cat mai legal :D
- astept si alte sfaturi in legatura cu pubilcarea articolelor altor autori ... cum e cel mai bine sa o faci / sau cam ce ar trebui modificat ca sa nu se supere nimeni :blink:
-
cel mai etic ar fi sa intrebi autorul
-
oricum pentru mine este ceva vital sa copiez imagini de pe alte site-uri ,pt ca nu as putea poza un concept :mad: ... sau nu jtiu ce aston pe aici prin ROMANIA...
pozele trebuiesc modificate in proportzie de 30% parca nu??
-
-
Frequently Asked Questions about Copyright
Citeste partea cu "Questions specific to image copyright" si nu doar.
:)