-
Am nevoie de ajutor
Salutare oameni buni :)
Cum problema privind paypal de data trecuta s-a rezolvat,era prea frumos sa reziste mult un lucru bun,mai ales cand e vorba de politica celor de la paypal :(
Am adaugat un card de la Alpha Bank Visa Electron in cont pe care aveam nitel bani..Cand am vrut sa ii bag in paypal nu a mers nici in ruptul capului :(
Am citit toate help-urile pe care le dau ei pe site dar tot nu am scos-o la capat..
Stiu ca la toata lumea merge chestia cu add founds dar la mine arata eroare asta :
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
Stiu ce ziceti acum,cand ar trebui sa cumpar ceva de pe ebay de exemplu banii mi-i extrage de pe card fara sa mi-i arate in cont ..Dar nici asa nu merge ..
Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac ..Daca puteti sa ma ajutati aveti un JD de la mine :)
-
Se pare ca stii si singur tot ce e de facut. Nu are cum sa nu mearga daca ai verificat cardul respectiv si sunt suficienti bani pe el.
-
Ar trebui sa mearga, doar ce am facut o plata prin paypal fara sa am bani... In 30 de minute mi-a debitat contul cu suma respectiva.
Vb. cu cei de la banca / paypal vezi daca este compatibil cardul tau si daca poti face plati online cu el.
Eu am facut cu un Visa Electron de la ING