-
Ce card mi s-ar potrivi?
Vreau sa imi fac un card de debit ca sa iau un produs de 38$ de pe un site din Asia. cred ca numai 1 data l-as folosi pentru aceasta tranzactie deci imi trebuie sa fie cat mai simplu si fara multe complicatii. ma gandeam la Visa Electron de la BT sau alta banca. merge cu PayPal deci e ok. voi ce ziceti? ce varsta trebuie sa ai minim sa iti faci visa electron?
-
17 ani, dar daca mergi cu unul din parinti sa semneze ca pentru tine poti sa iti faci si mai repede, am inteles ca visa electron de la BancaTransilvania a introdus o metoda de securitate care nu prea e acceptata de majoritatea siteurilor.
-
si o alternativa buna la Banca Transilvania cam care e?
visa electronu de salar a lui sora-mea oare nu e bun?
-
-
Paul, daca ai nevoie de card pt un singur purchase, nu poti ruga pe cineva sa ti cumpere produsul si sa ii dai tu banii cash? Cred ca ar fi mult mai simplu. Poate te ajuta cineva chiar de aici de pe SEopedia? De unde esti? :)
-
-
Poti plati produsul cu PayPal?
-
da. situ e dealextreme.com
-
Eu am platit cu Visa Electron de la ING in Asia.. deci este ok. In plus, cei de la ING au o oferta buna pt. tineri.. card free administrare free.. comisioane la extragere 0... Intereseaza-te, vezi daca mai este valabila.
-
mersi de info dublutz dar poate rezolv eu cu Tudi cumva ca e tot din cj-napoca.