Am avut si eu o problema cu aceeasi eroare cand am incercat sa cumpar o melodie de pe un site. In rest am facut multe plati si a fost ok.
Versiune printabilă
Am avut si eu o problema cu aceeasi eroare cand am incercat sa cumpar o melodie de pe un site. In rest am facut multe plati si a fost ok.
noh mie chiar mi-e folositor. mi-ar fi mai greu fara el.
Nu am avut probleme nici cu plata nici cu primirea de bani.
Singura problema care o am este romanii in general. Desi la unele dintre siteuri am implementata plata cu paypal la altele mi-e frica sa implementez ca sa nu raman fara cont la PP, cum am patit la Adsense. Oricum mai am niste buguri prin modulul de plata dar asta datorita mie nu celor de la adsense.
Eu inca nu am avut probleme. Am platit domenii la godaddy, reseller la qualityhostonline si resellerzoom, phpLD 3.0 (ala platit) etc. .. totul a mers super OK. Si am primit si bani usor ...
Ca freelancer nu pot decat sa fiu foarte bucuros ca in sfarsit ne aliniem si noi la standardele din alte parti ale lumii. Nu doar ca am facut multe tranzactii de sume mari DAR acum am sansa de a pune in practica orice idei de business online. Asta spune totul!
pentru mine este foarte ok si cand platesc si cand primesc :) oricum mult mai ok decat cu e-payment ...deocamdata la ei am decat microplatile activate
Ai reactivat un topic din 2007... inteleg ca esti in "post hunting" dar cauta si tu topicuri mai noi...
eu am paypal .. dar prefer .. plata in cont la banca direct .. de ce ? pentru ca hostu e platit din banca ... si restu tot din banca ... dar e bun ... am mai folosit si moneybooker .. sau ceva de genu .. mult mai bun decat paypal .. dupa parerea mea .. mai rapid la retras bani
Asta inseamna ca cel care a platit a platit prin banca si dureaza pana ajunge. Sau nu a platit.Citat:
Ieri trebuia să primesc 50 de dolari, pānă azi n-au ajuns
Asta e greseala ta, user lognul merge de minune de ani de zile.Citat:
Ah da! Şi loginul nu merge de nicio culoare. Foarte frustrant!