-
Banca Emitenta: Banca Transilvania
Tip Card: Debit
Model: Visa Silver Business
Moneda: RON
Am putut retrage bani din contul de PayPal: DA
Banca Emitenta: Alpha Bank
Model: Visa Silver
Am putut retrage bani din contul de PayPal: Da
-
Mersi pentru raspuns. Da o sa plec acum in vizita dar vroiam sa fiu pregatit, sa stiu ce sa le cer pentru a nu fi nevoit sa le fac prea multe vizite. Si din cate zicea Cristian Mezei chiar in penultimele posturi nu poti retrage cu Visa Clasi de la ING de exemplu...
-
Eu am Card Cont'ROL si merge foarte bine. Card student e acelasi lucru, doar ca iti trebuie carnet de student si nu platesti comisioane. Foto Card e acelasi lucru, dar iti pui ce poza vrei tu pe card si e putin mai scump.
-
A incasat cineva bani pe card emis de Banca Romaneasca?
-
Eu folosesc Visa Electron de la BCR (il emit in 10 zile si costa 10 lei) si ocazional un VISA de la Alpha Bank. Amandoua se misca excelent
-
Salutare. As avea si eu o mica nedumerire.
Momentan folosesc pentru contul de Paypal un card emis pe numele mamei (am facut acest lucru pentru ca acum 5 ani nu detineam varsta la care sa-mi fac un card obisnuit insa totusi aveam nevoie de un card penttru tranzactii) care insa expira luna viitoare. Cardul este emis de BCR si nu as vrea sa-i mai prelungesc valabilitatea pentru ca acum vreau sa atasez un card personal.
In clipa de fata detin un Mastercard dar pe care nu am reusit sa-l atasez(din cate am citit, nu merge atasat la Paypal) dar am facut si un Visa Electron de tip student la ING, pe care insa nu l-am folosit deloc pana acum. As vrea sa stiu daca este bun si se merita sa-l atasez la contul de Paypal.
-
Laurentiu, raspunsul il ai mai sus, ti l-a dat Alex Dumitru :) Nu are nici o problema daca il ai tip student, se merita.
-
Mersi mult. Nu ramane decat sa merg putin la banca, sa depun niste lei si sa il atasez contului. Sper sa nu intampin nici-o problema.
-
Banca Emitenta: BRD
Tip Card: -
Model: Visa Electron
Am putut retrage bani din contul de PayPal: NU
-
Banca Emitenta: BRD
Model: Visa
Am putut retrage bani din contul de PayPal: DA