-
Alternativa Paypal
PayPal in Romania nu exista dar am gasit o alternativa la PayPal lyfecard.ro e un card de debit international si cu el poti sa iti faci paypal si sa il atasezi la cont.Baniii din paypal vin direct pe card apoi iti scoti de la ATM. Si chiar functioneaza eu mi-am comandat saptamina trecuta unu si acum pot sa il folosesc cu Payapal.Merita.
-
Si te-ai inscris ca sa ne anunti asta? Paypal verifica datele de adresa, ai cumva domiciliul in USA?
-
Nu mi-as incredinta niciodata banii mei, intr-un system ecommerce care face reclama pe forum-uri, cu useri inregistrati pentru a posta anuntul.
But that's just me.
-
De ce Cristi?
Daca ai incredere in Paypal si Moneybookers poti avea incredere si in lyfecard.ro, un site inregistrat de Iulian H. din Suceava, str. Magurei, nr X, bl Y ap 9...
De ce sa nu ai incredere in Lyfecard.ro, e filiala a Lyfecard.com, inregistrata de Michael A. din Austin TX (il puteti contacta la ...@hotmail.com).
V-am zis ca din cele 477 de situri hostate pe acelasi server mai sunt LYFECARD.INFO si LYFE-CARD.COM inregistrate in Austria de "European Financial Services" (...@gmail.com)? Si ca restul de 470 de domenii sunt inregistrate in "Suceava, Texas" si toate copie lyfecard.com?
Si mai sunt cateva detalii dar deja ma plictisesc...
-
-
Cred ca ar tine smecheria si cu un card MasterCard de la BancPost. Nu?
-
sa-mi bag banii, au ajuns scammerii si pe aici.
oare mamitzica lui Iulica, asta de are cont pe gmail si ne recomanda lyfecard, stie ce face el noaptea la calc?
trecand peste gluma, mi se pare ft greu pentru o companie ce promoveaza tranzactiile prin carduri, plata online, etc sa aiba credibilitate in Romania daca nu are un trecut, sau un gigant in spate.
eu dau la pariu cu fiecare dintre voi ca multa lume (poate ma refer mai mult la sectorul business) nu are incredere in astfel de companii. spre exemplu in US, in spatele paypal se afla ebay, deci cei ce au tranzactionat prin ebay e normal sa aiba incredere si in paypal - ca doar nu o sa dispara si o sa fuga cu banii
-
o alternativa la paypal ar fi ccnow - ccnow.com si spun alternativa avand in vedere ca poti accepta plati prin paypal, insa comisionul este de aproximativ 11%. in afara de asta trebuie platita o taxa de inscriere + un fel de abonament lunar in cazul in care incasarile pe o luna sunt mai mici de 99$. nu stiu cat de mult va ajuta insa am vrut sa va ofer aceasta informatie...
-
-
am tras eu prin ccnow si sunt de treaba. De fapt ccnow tin de paypal, sunt o divizie mai mica de a lor.
Pe langa comisionul imens iti mai si tin banii vreo luna pe la ei si nu poti vinde decat produse tangibile, cu shipping, bla bla...