Parerea mea este ca nu ar trebui sa ai probleme. Presupun ca e un cont verified si s-au facut tranzactii cu el.
Versiune printabilă
Parerea mea este ca nu ar trebui sa ai probleme. Presupun ca e un cont verified si s-au facut tranzactii cu el.
Asta ar putea fi o problema... ce o sa faci cu banii incasati ? Merge sa trimiti din el catre alt cont, ai testat asta ? E posibil sa ceara verificari suplimentare la transferul de iesire, mai ales pentru sume mari.
Ma gandeam sa transfere el in contul lui din US, si apoi din US in contul meu din RO (cu spezele SWIFT si comisioanele aditionale, aste e).
El poate pune anexa un cont bancar oricand acolo... Pur si simplu nu a folosit acest cont din cate stiu de la el. De-aia nu prea s-a ocupat de el.
deja la XXXX de euro trebuie sa trimiti niste acte prin care sa dovedesti ca ai business acolo, se trimit prin fax sau prin telefon (cc, etc).
Vladimir
Detaliaza te rog mult.
am impresia ca la 6500 pounds stransi in 30 de zile sau 90, trebuie sa trimiti prin fax cateva acte care sa demonstreze business-ul pe care il ai.
Eu am cont de paypal deschis pe italia pe numele unui rpieten. Si ma logez din romania fara probleme, fara proxy , fara nik.
Si trec prin el sume importante. Nu am avut pana acum nici o problema.
daca contu nu e verificat nu ai ce face cu el... nu poti trimite bani .. si dc primesti bani pe el iti cere imediat credit card ca sa completezi prima etapa a verificarii. Si dupa aia iti mai cer buletinul si o factura. Deci nu ai ce face cu el dc nu e verificat.
mda, tocmai am intrat in EUROPA. Oare ne baga astia de la PayPal pe lista lor curand? Sau asteptam...la anu ?