-
Problema cu paypal logo
Folosesc pe site-ul meu acest logo, primul de sus.
paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/SolutionGraphics-outside
Problema este ca se incarca foarte greu si din cate am citit eu pe la ei pe site in "Usage Guidelines" nu prea ai voie sa folosesti altceva .
Nu ma pricep prea mult dar banuiesc ca merge greu din cauza ca logo acesta se incarca direct de pe serverul lor .
Aveti vreo idee ce as putea face ?
Multumesc.
-
Esti sigur ca de la logo se incarca greu siteul? Care e adresa siteului?
-
Nu site-ul se incarca greu , ci logo-ul ...apare cu intarziere. Am testat si cu pingdom si imi da load time mare la el .
Site-ul este photorestorationart.com
-
Wonders, indicatiile de folosire a celor de la Paypal se refera la elementele grafice, nu la codul html. Atat timp cat elementul grafic corespunde cerintelor lor.
Snippet-urile pe care le ofera ei sunt pentru cei care au nevoie de un copy/paste usor de folosit, nu esti limitat doar la acele variante de cod.
La fel cum la butoanele paypal ai si optiune de customizare cu elemente grafice gazduite pe propriul server, si in cazul elementelor grafice ce afiseaza acceptarea Paypal ca metoda de plata ei iti permit sa folosesti resurse de pe propriul server atata timp cat respecta conditiile enuntate in documentul mentionat mai sus.
-
Deci il pot pune ca pe o simpla poza fara a mai avea functia de buton si atunci se rezolva problema cu timpul de incarcare .
Multumesc