-
Problema paypal
Salut,
am o problema cu contul de paypal. Am primit pe 17 decembrie o plata de la cineva, defapt a fost un schimb paypal moneybookers, dar la descriere el a scris 2 scripturi + instalare. Ieri, pe 21 decembrie, paypal mi-a blocat banii de la el, pe motiv ca el nu a primit ceea ce eu am vandut, si imi cerea mai multe informatii paypalul. Cum credeti ca ar trebui sa rezolv ? De ce mi-a blocat paypal acei bani ? A facut el vreo plangere ? Sa stiu daca trebuie sa trimit si eu un mail la MB sa blochez banii.
Eu le-am trimis un raspuns celor de la paypal si le-am spus ca banii au fost pentru niste servicii.
A mai trecut cineva prin asta ? Cum ar trebui sa actionez ?
-
Paypal a blocat fiindca respectivul tip a facut cerere de blocare. Daca el a facut plangere e probabil ca vrea cele 2 scripturi si instalarea lor. Conform policy Paypal trebuie sa dovedesti ca iai dat serviciile respective. Eu am trecut prin asa ceva.
Daca e trecut de 30 de zile, nu poate sa mai faca nimic Paypal. Insa daca a trecut doar cateva zile vei intra in "dispute" care poate sa dureze LUNI intregi. Incearca pe cale amiabila sa o rezolvi, aici trebuie uitat de ego. In ultima instanta mai bine fai refund si recupereaza bani de la MB.
Sfatul meu nu mai intra in rahaturi de genul acesta (presupun ca ai vrut sa ajuti un membru din DP?).
-
Nu este vorba de un membru din DP, am vb cu tipul si am rezolvat, sper...
m-a intrebat ce le-am scris pentru a scrie si el acelasi lucru si a spus ca le va trimite raspuns. El spune ca s-a sesizat paypal singur, mi-a dat si un print screen si mi-a aratat ca la toate tranzactiile facute de el s-a intampla asa. Oricum, banii la paypal nu vor ramane, ori la el, ori la mine, si daca ajung la el, desi e putin probabil, ii va trimite iar.