Mai ai loc? As dori si eu unul.
Versiune printabilă
Mai ai loc? As dori si eu unul.
Colaborarea nu s-a realizat, poate ar trebui precizata la oferta ca nu sunt acceptate magazine sau firme doar cu plata.
offtopic:
De ce accepta cineva articole pe site? Vrea sa ajute comunitatea, nu are timp sa scrie si are nevoie de continut de calitate etc. Nu cred ca siteul spre care merge linkul este important atata timp cat acesta este de calitate.
Este normal sa ai reguli clare si sa accepti doar pe cine doresti, dar trebuie sa afisezi regulile ca lumea sa nu se simta pacalita. Cine apeleaza la o sursa gratuita are motivele lui si in nici un caz nu se asteapta la o oferta de pret. M-am gandit mult sa comentez sau nu dar cred ca este mai bine sa-ti atrag atentia ta la aceasta problema.
Offtopic: A fost ceva spontan, site-ul a fost cumparat de la un user de pe seopedia si nu am timp de el. Asa ca m-am gandit sa fac ceva win-win pentru comunitate, dar si pentru mine. Eu am inceput afilierea acum sase luni si vreau sa spun ca nu e greu, e foarte greu. De accea vreau sa sustin si sa trimit link-uri doar spre cei care au cu adevarat nevoie de ajutor, daca tu ai o firma sau un magazin si te respecti si vrei sa urci in cautari, ai un capital si te dezvolti. Nu te obliga nimeni sa cumperi de la mine, nu inteleg de ce te-ai ofensat atat de tare.
Ontopic: Pentru luna Aprilie mai sunt doua locuri libere.
Mesaj Privat:
Deja intra in contradictie ajutorul tau gratuit cu semnatura si cu ce mi trimiti mie. Pare mai mult o noua tehnica de vanzare. Nici eu nu am dorit sa comentez initial, dar acum deja vad ca o faci cu toti userii, gasesti un motiv si apoi prezinti oferta ta pe bani.Citat:
Imi cer scuze dar eu incerc sa sustin membrii cu site-uri care se zbat cu afilierea si adsense, pentru magazine sau firme ofer articole sponsorizate 50 ron articol 350+ un singur link, 75 ron 500+ doua link-uri si evident, articol cu informatii utile, no publicity si link-urile puse cat mai natural, sau cu publicitate 100 ron si doua link-uri.
In prima postare am scris "Imi rezerv dreptul de a refuza pe oricine, fara sa motivez decizia mea" asa ca va rog frumos sa terminati cu offtopicurile, daca nu stiti sa va controlati frustrarile atunci cand va loviti de un refuz, va recomand un terapeut, fara nici o suparare!
Iar magazinelor nu le voi posta gratutit NICIODATA articole de nici un fel, decat daca o sa consider eu ca o merita. Atat timp cat majoritatea magazinelor cu care am ales gresit sa colaborez, fiind incepator si care mi-au respins comisioanele pe tot felul de aberatii si motive, doar ca sa nu ofere comisionul. Dupa cum am mentionat si mai sus, cu riscul de a ma repeta, a fost ceva spontan si nimic planuit, dupa mi-am dat seama ca vor fi si magazine, si atunci am facut oferta pe moment.
ONTOPIC: In continuare, daca ai un site interesant cu informatii utile pe nisa home&deco sau apropiata, trimite-mi prin PM link-ul, iar daca consider ca ar fi un site util pentru vizitatorii site-ului meu, am sa postez gratuit guest post-ul, asa cum e si normal sa fie! Articol de minim 350 cuvinte pentru un link si minim 500 cuvinte pentru doua linkuri.
Va multumesc!
CalinB: mesajul privat trebuie facut public?
Oferta este una gratuita in limitele impuse de proprietar, move on.
Eu decid daca e privat sau nu.
Nu trebuie, dar poate fi facuta publica de catre unul dintre interlocutori (legal vorbind).
Cat despre "oferta" domnului Popa Mihai - daca respingea pe motive SEO intelegeam, dar sa respingi magazinele pe motiv ca alea cu care ai ales tu sa colaborezi n-au fost serioase, mi se pare un fel de discriminare. Dar fiecare isi face prieteni cum stie pana la urma. Credeam ca suntem colegi de forum, nu doua tabere separate.
Chiar, Serban Cristian, tu esti in tabara afiliatilor sau in tabara magazinelor?
Personal m ar deranja publicarea unui mesaj privat, de aceea am intrebat. Daca ptr restul este ok, e bine de stiut.
Tot nu inteleg de ce nu are voie sa aleaga cu cine vrea sa lucreze...
Dan sunt prea putini afiliati sa facem o tabara ;) Sau mai bine zis, prea putini afiliati care sa vrea intr o tabara, fiecare e de capul lui. Ca sa iti raspund totusi (oarecum ) la intrebare, nu mai prestez ca si afiliat de aproape 3 ani, cu mici exceptii.