As mai avea o mica rugaminte. Cei care imi vor trimite articolele prin intermediul mailurilor sa treaca la subiect si numele de utilizator de pe SEOPEDIA.
Multumesc
Versiune printabilă
As mai avea o mica rugaminte. Cei care imi vor trimite articolele prin intermediul mailurilor sa treaca la subiect si numele de utilizator de pe SEOPEDIA.
Multumesc
update:
Rog utilizatorii Lovelife si Popa Mihai sa trimita articolele pana marti, 14 aprilie.
off-topic: nu stiu care e desteptul care mi-a dat reputatie negativa pentru simplu fapt ca am cerut articolele pentru a le programa spre publicare. dar din cauza lui nu voi mai publica niciun articol pe site.
Multumesc de intelegere!
PS: Stimate domn, am tot dreptul sa cer acele articole si sa le public cand cred eu ca este nevoie.
PS2: Daca nu stiai, acele articole se pot programa pentru postare!
Roaga un admin sa iti dea mai multe informatii, chiar nu vad nici un motiv in acest thread pentru negative.
SeoMox,
Am aflat cine. L-am contactat in privat. Astept un raspuns din partea lui. Vreau sa aflu de ce a dat vot negativ.
Nu mi se pare normal sa faca asta pt ca nici macar nu a comentat la acest topic si nu are nicio legatura cu acest topic.
Poate poti face public userul si motivul dupa ce primesti raspuns.