Nu imi este in plan sa inchid, de mult am vrut sa il incep personal dar nu era ocazia.
Versiune printabilă
Nu imi este in plan sa inchid, de mult am vrut sa il incep personal dar nu era ocazia.
Am mutat si eu un domeniu la FiberStorm iar Bogdan m-a ajutat cu tot ce trebuie, recomand!
Salut,
Orice parola as incerca, nu functioneaza... a doua parola merge... dar prima ramane cu X(rosu) indiferent de ce as scrie acolo.
bafta.
Te rog daca poti sa imi trimiti acea parola prin PM (poti sa o schimbi cu altceva dar pattern-ul sa fie identic) ca sa o pot verifica / ajusta regex-ul pe acea parola.
Bogdan
Si eu am intampinat aceasi problema, dar din fericire am recitit regulile de pe site si am gasit rezolvarea.
Citat:
Reguli
Parola trebuie sa contina cel putin un caracter special (!@#$&*), o litera mare, o litera mica si un numar si sa fie de cel putin 8 caractere.
Domeniul si subdomeniul trebuie sa inceapa cu o litera si nu poate contine spatii.
Va recomandam sa folositi o adresa de email de la Gmail sau Yahoo, va rugam sa nu folositi adrese de email ce pot expira, pentru ca nu o sa putem sa luam legatura cu d-voastra.
In seara asta o sa ii dau drumul la un mic programel ce va verifica in timp real toate fisierele ce se incarca pe cont, ruleaza in acest moment deja doar cu logare ca sa vad daca sunt probleme. O data ce termina, o sa ii dau drumul cu obtiune de stergere.
FAQ
1. Ce se va intampla?
Toate fisierele incarcate fie prin website, script, filemanager, ftp in cont vor fi verificate automat. Daca se gasesc probleme, acestea vor fi sterse automat impreuna cu logarea actiunii si motivul pentru care a fost sters.
Scriptul l-am terminat doar azi, din nou posibil sa fie mici probleme, va rog sa aveti rabdare si o sa se rezolve cat repede posibil.
2. De ce este nevoie de scanare?
Pai e un serviciu gratuit, portile sunt deschise, asa ca toti pot incarca ce vor, chiar si chestii ilegale...
3. Ce puteti face daca sunt probleme?
In primul rand o sa anunt pe forum sau pe site daca sunt anumite probleme specifice pe server. Altfel, va rog sa imi trimiteti un email pe adresa de suport cu acel fisier si o sa verific daca este ok / ajusta regulile de scanare.
Multumesc anticipat pentru intelegere.
Scuzele mele, a mers perfect (doar) dupa ce am citit regulie :)
Multumesc.
Signups so far :)
What's new?
SSL manager este disponibil acum in cPanel, se pot instala certificate SSL.
http://i57.tinypic.com/egtrft.jpg
Atacuri mari in Frankfurt, toti cei ce folosesc acea ruta inclusiv serverele mele, vor avea probleme de conexiune. Cloudflare inclusiv sunt in aceeasi oala :(