Da, linkul este dofollow.
Versiune printabilă
Da, linkul este dofollow.
Salut,
Dacă mai este valabilă oferta, subscriu și eu :)
Mersi
Salut. Valabila mai este, problema e ca nu se stie daca mai prinzi loc. Marti la ora 15 vedem situatia primilor 10, ca sa stim cum continuam cu urmatorii 5.
La final vor fi acceptate maxim 10 advertoriale (link dofollow).
Inscrierea s-a terminat. Cele doua liste sunt pline (10+5).
1 - Pe cei din prima ii astept cu articolele pana marti ora 15 ca sa le public.
2 - Cei din a doua lista vor vedea daca au sansa unui advertorial gratis dupa ora 15, cand va fi clar ce se intampla cu cei din prima lista.
Ora 15 a venit, astazi marti. Situatia este urmatoarea.
Primii 10 colegi care s-au inscris si care trebuiau sa trimita articolul pana la momentul acesta:
1 - Ionut123 - nu a trimis in timp util
2 - Nickalls - a renuntat
3 - Fium - a renuntat
4 - LuKian - publicat
5 - Alvy - publicat
6 - matei - a renuntat
7 - andy89 - publicat
8 - Daniel Stroe - publicat
9 - RedHat - nu a trimis in timp util
10 - Bogdan Anghelina - nu a trimis in timp util
Intrucat a fost vorba de o oferta gratuita, cu timp limitat ("Bate fierul cat e cald", "Calul de dar nu se cauta la dinti"), cei care nu au trimis articolul isi pierd locul. Felicitari celor care si-au dat interesul si au trimis in timp util.
Pe locurile de asteptare s-au inscris urmatorii:
1 - ValentinMilea
2 - hl2u
3 - stefan_hellzone
4 - zuuup
5 - eugen
In consecinta, intra pe rol cei 5 din lista a doua, care pot trimite articolele pana joi 9 ian 2014 la ora 15. Spor la scris (un articol simplu, cu 2-3 idei clare si un link) si va astept sa profitati de o oferta gratuita. Profitati de ea cat sunt usile deschise.
Felicitari tuturor celor care si-au dat interesul pentru a beneficia de o oferta gratuita.
ValentinMilea si zuuup au "batut fierul cat a fost cald" si au trimis articolele in timp util.
Aceasta tura s-a terminat. Cine si-a dat interesul, a profitat. Bafta in continuare.
Probabil ca n-are importanta pt. tine insa simt nevoie sa-mi cer scuze in mod public pt. ca nu m-am incadrat in termenul cerut...!
scuze, dar eu nu am trimis articolul pentru ca nu am stiut ca sunt locuri, am crezut ca vei anunta aici daca se vor elibera alte locuri
Am anuntat. Doar ca nu am trimis plic acasa la fiecare. Era interesul vostru sa intrati marti la ora 15 sa vedeti ce se intampla.
Poate data viitoare. Multa bafta pana atunci.
a. acum am vazut. scuze, am intrat dar nu am fost atent, primesc email cand cineva raspunde pe topic, dar se pare ca nu am citit cu atentie.
de acum stiu sa fiu mai atent :D