-
Eu am primit de dimineata articolul si sunt multumit de acesta, a strans foarte bine destula informatie pentru a dezvolta un subiect dat, dar nu a structurat-o perfect in continut. Totusi nu este un articol scris de robyroy adica premium ca sa am prea multe pretentii :), dar pentru un incepator este excelent, baiatul chiar are potential.
Per total recomand, nota 8.5 (rotunjit 9 :D) pentru articolul meu.
-
as fi si eu interesat , scri despre jocurile de noroc ? :D
-
Si eu am primit articolul in dimineata asta si e scris binisor. Spre surprinderea mea, mi-a bagat in articol si un tabel, care da bine pe langa restul informatiei.
Eu i-am lasat subiectul la alegere si a iesit bine, nu stiu insa cum se va descurca in conditii mai stricte.
-
Daca mai e valabil, doresc si eu. Subiectul e la alegere, am destule locatii unde sa-l folosesc. Mersi.
-
Salut, daca vrei si mai ai timp poti sa imi scrii si mie un articol, pe ce subiect ti-e mai comod (moda, frumusete, shopping, ce vrei tu).
Multumesc frumos.
-
Daca iti oferi in continuare serviciile, vreau si eu un articol. Subiecte: fotografie, sport, pictura, auto, alege tu un subiect pe care iti e mai usor sa scrii.
Multumesc
-
Daca mai este valabil, as dori si eu.
Poti scrie la alegere despre unghii false, tractari auto, jocuri online sau pe afiliere IT - laptopuri, tablete, GSM
Multumesc.
-
Si eu am primit un articol foarte bun scris de catre @Solimyr avand peste 500 de cuv. (scris foarte frumos, fara sa scrie prostii pentru a avea cat mai mult continut).
Recomand!
-
Solimyr nu indeplineste conditiile ca sa posteze aici asa ca pana strange numarul de posturi, ii scrieti degeaba aici. Mai bine intrebati-l pe privat ;)
-
@Haos, asta am observat si eu mai devreme dar se pare ca a putut deschide topicul.