-
Scriu articole gratuit!
Dupa cum spune si titlul, scriu articole pentru site-urile voastre, aproape orice nisa.
Articolele vor avea intre 3 si 500 cuvinte, vor fi unice si bine scrise.
Conditia e sa am un link sau 2 in articol iar site-ul pe care vor fi publicate sa aiba vechime de minim 6 luni. Daca vreti sa vedeti cum scriu, ghid365.ro
Articolele se vor face in functie de programare. Am rugamintea, daca sunteti interesati sa lasati comentariu + nisa articolului + site-ul unde va fi publicat! Pentru inceput limita e de 30 de articole.
Multumesc! :)
-
Vreau eu un articol pt Cultura Generala online - ArtaCunoasterii.ro, dar sa fie un articol informativ oarecum, nu ceva fara esenta sau reclama pt alte site-uri/servicii
-
Vreau si eu mai multe articole, nisele si siteurile, le gasesti aici.
-
Vreau si eu pe nisa sport, orice despre sportivii romani, vor fi puse pe un site PR 2 aceiasi nisa!
-
-
si eu unul pentru sport :)
-
Vreau si eu unul pe nisa birotica ( cartuse laser ) :D
-
Turism ? Iau unu, daca esti dispus.
-
Si pentru pagina mea poti scrie, este vorba despre Trupe de dans din Romania - TrupeDeDans.ro
Pe mine m-ar interesa la fel articole informative legate de orice ce are oarecum legatura cu dansul. Articole informative pentru dansatori, sanatate, stil de dans, eventual vezi tu ce am mai scris eu.
Spor la treaba sa ai.
-
Am primit articolul. Bine scris, dar cam scurt, as fi vrut sa se apropie de 500 de cuvinte.. dar pt ceva gratuit, e ok :)