Advertoriale si banere gratuite pe mamicamea.ro
Daca tot urmeaza ziua copilului mi-am propus sa fac si eu ceva bun un copil aflat in suferinta.
Am aflat de un copil aflat intr-o situatie cumplita din punctul meu de vedere, este orb si are o sansa unica de a vedea pentru prima oara, are nevoie de o suma de bani destul de mare 35.000 Euro si au strans doar 2000 EURO
Site-ul prin care se strang donatiile este Dorinel Tilica
Propunerea mea este urmatoarea: Donati in contul lui do suma pe care o considerati de cuviinta, veniti la mine cu dovada platii si eu de echivalentul sumei respective va prestez gratuit servicii WEB: Banere si advertoriale (pret de catalog si nu se aplica discounturi ) pe MamicaMea.ro si alte site-uri din portofoliu
Suma minima pentru care prestez servicii este de 100 lei persoana
Stiu ca nu sunt multi ce au sume mari pe care le pot dona dar sunt cativa pentru care nu este o suma mare.
Voi contacta si agentiile pentru a incerca sa le implic in aceasta campanie si voi incerca sa fac si un comunicat de presa prin care sa imi fac cunoscuta oferta.
Din punctul meu de vedere lipsa vederii si/sau a auzului reprezinta una dintre cele mai mari suferinte, esti vaduvit de unul dintre cele mai importante canale de comunicare cu mediul.
Prin aceasta actiune vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu ca si eu si copiii mei suntem sanatosi!!!