Dupa cate retin si eu ti-am trimis PM cu posibilitatea postarii unui articol pe un site din nisa fashion. Nu am primit nici un articol pana acum, dar cum zice haos... poate suntem mai la coada.
Versiune printabilă
Dupa cate retin si eu ti-am trimis PM cu posibilitatea postarii unui articol pe un site din nisa fashion. Nu am primit nici un articol pana acum, dar cum zice haos... poate suntem mai la coada.
Da, asa este. Inca putin si ajung si la voi, imi pare rau ca ma misc putin mai greu, insa sunt oarecum indecis pana nu primesc raspunsuri de la colegii carora le-am trimis articole. De aceea i-am rugat sa imi raspunda, ca sa nu ma incurce si sa le trimit articolele pregatite initial pentru ei celor care inca mai asteapta. Imi cer scuze inca o data!
A ajuns si la mine, foarte ok articolul, Incantat
Salut Ionut!
Poti sa pui o lista cu cei care s-au inscris, cei carora le-ai trimis articole si cine urmeaza? Asa va sti fiecare cum sta iar cine a primit deja va raspunde la postul care contine numele lui.
Stiu ca ti-am trimis si eu un site.
Cu respect.
Salut Florian,
Este o idee buna, insa nu stiu daca e toata lumea de acord sa fie mentionata in acest topic. Pot sa iti spun doar ca mai e putin pana ajung si la tine. :)
Totodata vreau sa anunt ca suspend momentan aceasta oferta pana le trimit tuturor articolele promise. Revin dupa.
Am publicat articolul trimis de Ionut si pot spune ca sunt multumit de calitatea oferita. Putin peste 500 cuvinte, adoptand intr-un fel sau altul tematica site-ului. Spor
Am primit si eu articolul care este de calitate si la subiect.
+1 de la mine.
Multumesc.
Am un articol despre ultimele tendinte in materie de incaltaminte pentru femei. Are peste 500 cuvinte si un link extern. Daca este cineva care nu a beneficiat de oferta si are un site decent, PM pentru a primi articolul.
L-ai dat? Nu-l vrea nimeni?
Mi-ai mai trimis unul dar daca il mai ai si crezi ca mi-l poti trimite il astept, asta daca nu il dai altcuiva. Multumesc.