Nu e gratuit costa doar 3 euro in loc de 69 euro: Kaspersky PURE 2.0 CHIP Edition (full version for 1 year) = 3 EURO
CHIP Heft-DVD - CHIP Edition: Kaspersky PURE 2.0 - CHIP Kiosk
Merge plata cu PayPal
Versiune printabilă
Nu e gratuit costa doar 3 euro in loc de 69 euro: Kaspersky PURE 2.0 CHIP Edition (full version for 1 year) = 3 EURO
CHIP Heft-DVD - CHIP Edition: Kaspersky PURE 2.0 - CHIP Kiosk
Merge plata cu PayPal
Ma intereseaza :) - Cum procedez? Fac plata si imi trimit ei licenta sau cum ...merci anticipat!
Acum am facut plata si mi-a venit pe email link de download dar surpriza este un dvd care are 2.8 gb :O Revin cu feedback dupa ce instalez.
Merci si eu. L-am cumparat, dar urmeaza sa-l descarc diseara de-acasa. Sper totusi sa nu fie in limba germana programul :) sau macar sa aiba un language selector :)
il instalez si eu diseara acasa, sper si eu sa nu fie in germana :)
doar ce l-am cumparat si descarcat, acum se scrie DVD-ul
Tu chiar scrii dvd-ul? :) oricum se zgarie sau il ratacesti... N-ai un daemontools sau un poweriso sa-l instalezi direct? Nu mai stric un dvd degeaba:) Ajunge dvd-ul mai scump ca antivirusul :)
am primit un serial din 10 caractere ... si nu e bun pentru verisune mea curenta Kasperky pure 2.0 ..ar trebui vreo 20 http://support.kaspersky.com/7579
Idem.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe pagna de download spune asa (Google Translate) :
În primul rând Dezinstalați orice instalații cunoscute Kaspersky
două Raportați versiunea cu cheia Chip personal (9 - sau 10-cifre, pot fi găsite pe eticheta de broșură DVD) de pe pagina următoare la: PCAS: Invalid campaign treia Veți acum direct de la Kaspersky cod de activare (16 cifre) la adresa de e-mail patra Instalați Kaspersky PURE 2.0 și introduceți codul furnizat trimis prin e-mail la sfârșitul instalării software-ului
Dar cand ma duc pe kaspersky.com/de/chip_edition imi zice not allowed invalid campaign.
Pana la urma cine la cumparat a reusit sa il instaleze? daca functioneaza il voi cumpara si eu, mersi de informatie.