Salut.
Am lasat si eu un articol de ceva timp insa nici in clipa de fata nu am primit vreun raspuns sau un link cu prezenta sa...Ce s-a intamplat?:)
Versiune printabilă
Salut.
Am lasat si eu un articol de ceva timp insa nici in clipa de fata nu am primit vreun raspuns sau un link cu prezenta sa...Ce s-a intamplat?:)
@Mihai Alexandru sa iti fie rusine, dupa ce ti-am facut un articol de calitate unic pe care il folosesti pe site, mi-ai sters link-ul din el. wptricks.info/pluginuri-ecommerce/
Trebuia sa spui ca asta ai de gand sa faci asa ceva, si ca nu este decat o teapa prin care iti faci gratuit rost de continut unic.
Pentru asta cand te prind te sanctionez, imi provoca scarba indivizi ca tine.
Nu este vorba de o valoare ci de gest, care spune ce fel de om esti
PS: se pare ca a sters si link-urile din articolele platite.
Iti recomand sa nu mai oferi vreodata servicii pe acest forum
Te rog sa stergi toate articolele trimise de mine si carora le-ai sters link-urile, altfel iau masuri.
Aceste practici nu se penalizeaza de moderatori forumului? Trecand cu vederea nu facem altceva decat sa o incurajam.
la fel si eu.. ii platisem un advertorial pe wptricks.info care acum nu mai este pe site.Citat:
@Mihai Alexandru sa iti fie rusine, dupa ce ti-am facut un articol de calitate unic pe care il folosesti pe site, mi-ai sters link-ul din el. wptricks.info/pluginuri-ecommerce/
Trebuia sa spui ca asta ai de gand sa faci asa ceva, si ca nu este decat o teapa prin care iti faci gratuit rost de continut unic.
Pentru asta cand te prind te sanctionez, imi provoca scarba indivizi ca tine.
Nu este vorba de o valoare ci de gest, care spune ce fel de om esti
PS: se pare ca a sters si link-urile din articolele platite.
Iti recomand sa nu mai oferi vreodata servicii pe acest forum
Te rog sa stergi toate articolele trimise de mine si carora le-ai sters link-urile, altfel iau masuri.
este neserios.
Eu l-am imprumutat cu cativa euro, am zis ca ii fac un bine, se pare ca s-a facut transparet...
Deci acest user are mult mai multe probleme, isi bate joc cum poate de bunavointa mai multora se pare...