Si articolul meu a fost postat. Multumesc.
Versiune printabilă
Si articolul meu a fost postat. Multumesc.
Cu placere. A mai ramas Fium pe lista. A zis ca-n 2 - 3 zile il va trimite. Asteptam :).
Mi-a fost publicat si mie articolul.
Multumesc
Mersi de confirmare, Fium. Toate advertorialele au fost publicate. Multumesc tuturor pentru interes :). Ne auzim in 2012, cu bine sa fie!
Revin si in 2012 cu inca 3 advertoriale gratuite pe Despre sanatate, boli, tratamente, diete si produse naturiste (250 - 300 de cuvinte + 1 link + poza daca doriti). Va rog, respectati numarul de cuvinte.
Advertorialele pot face parte DOAR din categoriile:
Alimentatie si nutritie
Boli
Corpul omenesc
Defecte
Diete si retete
Educatie
Exercitii fizice
Frumusete
Marketing
Medicamente si droguri
Metode de relaxare
Moda si bijuterii
Operatii
Produse naturiste
Societate
Stiri din sanatate
Tratamente
Eu vreau
Si eu.
Mi-e nu imi mai publica articolul pentru ca i-am dat negativ aici http://forum.seopedia.ro/google/1006...tml#post184588 si cica pe nedrept, pana la urma sa dovedit ca nu a fost nici un update de PR si negativul era pe merit
Nu ma deranjeaza aceasta atitudine, este dreptul fiecaruie dar atentie sa nu il suparati ca este razbunator
PS: Ai negativ de la mine pentru ca nu ai precizat ca anumite persoane nu au dreptul sa primeasca
Ce oameni :). Am preferat sa te contactez prin PM si sa nu fac circ aici in vazul lumii, dar vad ca tu o faci. Sa vada si lumea:
Citat:
Doar negativ daca doresti. Mi-ai dat peste nas in topic-ul asta si nu a fost frumos din partea ta. Nu m-am adresat tie nicidecum, dar tu ai intervenit ca un aparator al forum-ului. Am venit si cu dovezi clare si degeaba. Nu-ti port pica, nu sunt ofticat, dar prefer sa incheiem orice viitoare afacere/tranzactie. Am vrut sa spun asta in topic-ul cu advertorialele, dar am spus ca e mai ok sa-ti spun prin privat. O zi frumoasa.
As prefera sa ramanem pe subiect. Multumesc.Citat:
Am aratat 2 print-uri in care se putea vedea ca extensia de la Chrome a dat rateuri si n-a fost nici pe departe vina mea.
LE: Anumite persoane adica TU! Ti-am inapoiat negativul, nu-mi place sa raman dator nimanui.
O sa-ti trimit si eu unul azi.