-
Alte cadouri de Craciun
Ca tot e vremea cadourilor, ofer si eu 5 advertoriale gratuite userilor care ruleza siteuri pe nisa Sanatate / Terapii naturiste.
Siteul pe care voi publica advertorialele este un site de nisa cu PR 4, cu o buna autoritate, mai precis un site pe tema cancerului, asa ca as dori ca articolele sa aiba macar tangential legatura cu subiectul, pentru a nu transforma siteul intr-un carcalete.
Articolele (scrise de voi) trebuie sa aiba minimum 300 de cuvinte, cu pana la 3 linkuri .
Imi rezerv dreptul de a nu publica anumite articole in cazul in care nu se incadreaza in tema propusa de mine.
Enjoy.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Deoarece tocmai am primit o solicitare pentru un articol in engleza, plusez cu inca 5 advertoriale , pe aceeasi nisa , in engleza.
-
Ma inscriu eu pentru unul in lb. engleza.
Multumesc. Sarbatori fericite :)
-
Ma inscriu si eu pentru unul in romana. Weekend-ul asta ti-l trimit, nu stiu cand exact.
-
Robyroy, m-ar interesa si pe mine, trece-ma pe lista
-
VAlentina, cu mare drag, you are on.
-
Robyroy, as vrea sa fiu si eu printre cei care beneficiaza de oferta ta. As dori unul in romana.
Doar ca va trebui sa asteptam putin dupa Palaghian sa-l scrie, sper sa nu fie asta o problema.
Multumesc.
-
-
Deci, ca sa nu ne incurcam avem asa:
Romana:
1. Inocent
2. VAlentina
3. AntonioTony
4. Lovelife
5. MaXz
Engleza:
1. Costin
Articolele vor fi publicate in ordinea primirii lor, nu dupa ordinea de lista.
Deci s-au epuizat articolele in romana, mai sunt 4 in en.
Articolul lui MaXz a fost publicat pe un alt site.
Asa ca s-a mai eliberat un articol in romana.
1. Inocent
2. VAlentina
3. AntonioTony
4. Lovelife
5.
Engleza:
1. Costin
Nou update:
1. Inocent
2. VAlentina
3. AntonioTony
4. Lovelife
5.
Engleza:
1. Costin
2. I.Alex
-
Robyroy, daca nu e tarziu, il trimit saptamana asta. Am fost/sunt plecat si nu am acces la internet aici.
-
Nici o problema.
Va rog si pe ceilalti sa incercati sa le trimiteti zilele acestea.