-
Nu are legatura, site-ul a fost vandut de la inceputul verii de un baiat, mia facut un pret bun si am ales sa cumpar ( din cauza vechimi ).Nu are PIC DE LEGATURA REPUTATIA MEA, CU TEAPA PE CARE O PRETINZI. Nu am avut parte din acea chestie, nu am stiut asta pana acum, defapt nu a bagat de seama.
Mersi Val33ntyn, o sa aibe o mustrare fostu administrator din partea mea.
-
Mi-a publicat si mie un articol
-
Ti-am dat un PM aseara cand erai online si nu ai facut ce te-am rugat. Ti-am spus sa-mi stergi articolul de pe Topkiss.ro pentru ca eu ti l-am trimis sa-l publici pe site-ul cu telefoane, defapt ti-am trimis un PM inainte sa ma apuc de scris artiolele si te-am intrebat daca pot sa public un articol pentru site-ul X pe site-ul Y de la tine si tot asa iar tu ai fost de acord. Ti-am trimis articolul si tu l-ai publicat unde ai vrut, trebuia sa-mi spui ca nu-l poti publica acolo unde vreau si nu era nici o problema. Am observat ca ai si link-uri contextuale de la blogmoney, lucru pe care nu l-ai specificat la inceput.
Vreau sa stiu daca imi publici articolul pe etelefoanedualsim.ro cum ne-am inteles sau nu? mai am sa-ti trimis inca 2 articole, dar astept sa vad ce hotarare iei.
Daca nu mai vrei nu e nici o problema numai ca trebuie sa-mi spui de la inceput ca nu vrei si aia era.
-
Am luat toate mesajele tale LA RAND si m-am uitat prin ele ( am N mesaje )!
Si am vazut ca primul articol mi-ai scris fiecare blog unde vrei sa ii postez advertorialul, crezi ca tin minte exact unde trebuie sa postez dintre atatea ? Puteai sa spui in ultimul articol ca vrei pe etelefoanedualsim.ro , nu am memorie de fier sa tin minte exact unde vroiai.
Problema rezolvata: articolul tau aici
Referitor la blogmoney, o sa il scot, nustiu de ce l-am mai adaugat.
-
-
Multumesc mult , am trimis 3 articole si toate au fost afisat , persona serioasa recomand si multumesc.
-
Astept review-uri !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: Advertorialele vor mai fi acceptate doar in seara asta, pana la 12:00!Cei ce au postat aici ca vor trimite, sa pe mail doar aceia mai sunt acceptati 1 zi. Am pus articolul aici, daca sunteti interesati.
-
-
Ti-am trimis PM cu articolul meu .
Sper ca se mai poate publica :)
Mersi.
-
Alvy,sa inchis acest topic, sau o sa se inchida. Citeste aici http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...-site-uri.html , daca te intereseaza.