-
5 linkuri gratuite
Ca un gest de multumire pentru ajutorul oferit de comunitatea seopedia, de foarte multi useri, am decis sa ofer 5 linkuri gratuite pe blogul meu cu pr 4 si anume acesta. Linkurile vor fi afisate cel putin 6 luni.
Regulile sunt simple: primul venit, primul servit si exclus pr0n, warez etc. Daca este cineva interesat de oferta astept un post aici sau pe PM. Ofer si detalii reale despre blog persoanelor care sunt cu adevarat interesate pe PM.
Numai bine!
-
as dori si eu un link pentru un site de moda.
-
As dori si eu un link pentru orsovaonline.net cu anchor 'cazare orsova'.
Multumesc frumos.
-
Si eu unul, te rog.
Merci.
-
De un link as fii si eu interesat .Iti trimit si eu Pm .Mersi anticipat !
-
Ti-am dat un PM acum vreo 10 minute. Postez si aici pentru transparenta :P
-
Am primit notificarile de la toti, am citit si raspunsurile, imediat procesez si voi face o lista. Multumesc.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
1. MaXz
2. Vali D
3. Fium
4. matei
5. Cristi Ursut
Morariu si buicky au raspuns la scurt timp dupa cei 5 asa ca voi adauga si linkurile lor. Cu acestea, acest topic este cam gata si multumesc tuturor. Linkurile sunt deja afisate, puteti verifica.
-
-
-
Am colaborat si eu, membru foarte serios !
-
Multumesc si eu.
Apropo, acum vad ca ai pus threadul la Link-uri/Bannere. Locul lui incepand cu astazi e in noua sectiune (il si mut imediat dupa ce scriu acest reply-uri): "Oferte gratis". Acolo poti lua si reputatie pentru ceea ce oferi, mult mai usor (Exista Helpful posts)
-
-
om foarte serios ! multumesc inca o data
-
Mai sunt locuri libere? :)
-
Eu sunt interesat de schimb de articole cu link inclus, ofer pe inocentul.com eu nu am link-uri decat foarte putine in sidebar, si link-urile din articol sunt mult mai valoroase astfel fiind mai putine link-uri externe in pagina,
-
mai e loc? as fi si eu interesat? merci.
-
-
Sunt si eu interesat, iti pot oferi la schimb articol pe blog generalist pr 2. Daca e ok lasa-mi un pm. Thx!
-
Mai ai ceva locuri libere?
-
Salut, din pacate am dat deja cele 5 linkuri, care de fapt au fost 7. O sa mai ofer linkuri gratis si advertoriale pe alte bloguri si chiar pe blogu de azi, insa asta mai tarziu. Multumesc de oferte de schimburi dar am oferit linkurile gratuit fara niciun fel de beneficiu din partea voastra.
-
Anunt ca am sters cele 7 linkuri oferite gratis pe Blogu de azi conform acestei oferte gratuite. Daca sunt probleme rog sa ma contactati, multumesc.
-
Multumesc pentru cele ~5 luni in care mi-ai tinut link-ul.
Daca te pot ajuta vreodata cu ceva, nu ezita.