-
Bine, de fapt topicul asta ar trebui inchis de un moderator, ca s-a atins numarul 10... Sau poate ar mai trebui lasat deschis pentru comentarii (pozitive) ale celor cu care o sa colaborez zilele astea? Cum cred moderatorii ;)
Si da, o sa deschid un alt topic cu titlu sugestiv ;)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
1. misticalriver
2. -Rares- - publicat
3. MaXz - publicat
4. MarianG
5. IonutToma
6. matei
7. zaho
8. NicuD - publicat
9. odiv
10. Prometeu
-
-
Multumesc si eu pentru colaborare :)
1. misticalriver
2. -Rares- - publicat
3. MaXz - publicat
4. MarianG - publicat
5. IonutToma - publicat
6. matei - publicat
7. zaho
8. NicuD - publicat
9. odiv
10. Prometeu
zaho, odiv si Prometeu, imi puteti va rog confirma daca mai doriti articol pe site?
-
Daca ramane vreun loc liber, trece-ma pe mine :)
Am omis sa licitez.
Multumesc
-
Ma ofer sa ii dau locul lui Dan, daca nu e vreo problema din pc asta de vedere. Are mai multa nevoie decat mine :)
-
Da, mai doresc articolul pe site, o sa iti trimit in weekend. Mersi.
-
Multumesc pentru articol, raluca!
-
IonutToma, merci si eu de colaborare :)
misticalriver si Dan: un advertorial e gratuit si pentru celalalt rog un link inapoi in semn de multumire :D deci cum va intelegeti voi, care trimite articolul gratuit si care ofera link in schimbul unui articol, io's ok either way ;)
zaho - e ok in weekend
ovid si Prometeu? :D
-
raluca, iti voi trimite cat mai curand articolul. imi cer scuze ca am intarziat, dar vei avea articolul in acest week-end. intampin niste probleme in aceasta perioada si nu mi-am gasit timp pana acum sa il redactez.
-
ovid, e ok, vroiam doar sa-mi confirmi ca mai esti interesat pentru a putea, in caz contrar, oferi "locul" :) in weekend e f bine, astept PM ;)