ar fi o solutie foarte buna, numai daca ti s-ar afisa reclamele in videoclipurile cu aceeasi nisa .
de exemplu vinzi adidasi ... sa ti se afiseze reclamele numai in videoclipurile cu adidasi .. nu si in cele cu filmulete haioase..
Versiune printabilă
ar fi o solutie foarte buna, numai daca ti s-ar afisa reclamele in videoclipurile cu aceeasi nisa .
de exemplu vinzi adidasi ... sa ti se afiseze reclamele numai in videoclipurile cu adidasi .. nu si in cele cu filmulete haioase..
Azi in 7 si tot numi arata veniturile, nici numi dispare bara acea. La care sa rezolvat????
Salut. Bine ai venit pe Seopedia (nu te-ai prezentat si am zis ca poate-ti dau eu un impuls)! Ce inseamna "numi"? Te referi la verbul "a numii"?
Pana la urma, cine mai este in situatia asta?
LE: Tocmai am primit un mesaj de la Google, cum ca nu se pot verifica drepturile pentru un video ce-l am urcat. Bun. Mesajul asta m-a facut sa cred ceva. Ca pana in momentul in care nu-mi vor fi verificate toate (doar cateva am verificate si e ok) videourile, nu va disparea mesajul. Voi aveti toate videourile verificate si va apare mesajul?
LE: Mi-a si fost scos videoul, ce nemernici. E al unui prieten, e o piesa de fapt, pentru care are "drepturi". Eu cum dovedesc faptul ca am drepturi pentru o piesa personala, de exemplu? Merg la ORDA? :|
incearca aici: Counter Notification - YouTube
Cam ce numar de vizionari aveti si de la ce numar incep sa apara venituri considerabile?
Am 300 - 400 pe zii , dar am ma-i spuso , venituri 0. Cu parteneriat/cont google addsense tot in regula. video eligibile ( cu dolar verde). Harab nu am dc nu-mi arata nici macar 1 cent.
acuma de dimineata mi-a aparut in adsense "Gazdă AdSense pentru conținut". insa in youtube inca imi apare treaba aia cu 1-2 zile.
si iti apare venitul in addsense??
nu imi apar veniturile estimate ci doar clickurile, cpc, rpm pagina. veniturile din cate stiu se calculeaza la sfarsitul lunii si iti apar doar pe youtube.