La mine nu sunt afisate link-urile la paginile ce au mai multe link-uri
Versiune printabilă
Eric Schmidt: Google Will Give Higher Rankings to Content Tied to Verified Profiles
“Within search results, information tied to verified online profiles will be ranked higher than content without such verification, which will result in most users naturally clicking on the top (verified) results. The true cost of remaining anonymous, then, might be irrelevance.”
...
Now Schmidt has made it explicit: in the future, you can boost your rankings by using Google authorship, and as we've reported before, Google+ has been designed to be an identity verification network.
...
But Schmidt doesn't stop there. He essentially predicts that privacy will cease to exist online. Governments, he says, will find it "too risky" to have thousands of citizens "anonymous, untraceable and unverified" online, suggesting they will want to require verification of all online accounts at some level of government.
Eric Schmidt: Google Will Give Higher Rankings to Content Tied to Verified Profiles - Search Engine Watch (#SEW)
Nu mi se pare corecta aceasta abordare, este un fel de santaj, daca iti faci cont in reteaua de socializare google + esti favorizat fata de cei ce nu vor sa isi faca publice datele personale.
@love: alte idei ca sa depaseasca facebook sau altele asemenea? Orkut.com a fost de test. Cumva-cumva trebuie sa stimuleze oamenii sa-si faca un cont si pe google + + sa-l foloseasca.
Trecand peste faptul ca google una spune/alta face, e o noua cale de a face bani pt viitoarele generatii de click-uitori :)
Imi place cum gandesti filip.camara :)
Corect, teste se pot face in ambele sensuri ;)
Facebook e unul din marii ghimpi în coasta Google, parteneriat cu Microsoft, Open Graph, Google nu doresc deloc ca Facebook să aibă succes.
Logic că vor ca Google+ să reușească. Faptul că, pentru asta, fac practici inetice, e o altă parte a monedei.
Google va vinde reclama pe Yahoo :). De aici.
Nu stiu ce au de gand cei de la google dar dupa PR udate am ramas din 2.5k linkuri cu 83 iar acum mai am 10 de pe 2 domenii (8 de pe +1).
Acum cateva zile imi arata in GWT in jur de 30.000 linkuri, ieri imi mai arata doar vreo 4000 si acum 116 :) . Sper sa isi revina sau acest update sa nu dauneze.