Pe webmasteri nu cred ca ii ajuta. Daca n-ar fi fost presupunerea aia cativa webmasteri ar fi castigat niste vizine in plus.
Versiune printabilă
Pe webmasteri nu cred ca ii ajuta. Daca n-ar fi fost presupunerea aia cativa webmasteri ar fi castigat niste vizine in plus.
Modificari interesante in Google, atat .ro cat si .com (grafic dar si ca rezultate).
Ataşament 1900
Mofidicare grafica ce apare si pe .ro
+
Vad rezultate diferite la cautarile de pe .ro, unele mult mai calitative.
Modificarea de grafica mi-a aparut si mie mai de dimineata. Acum a revenit la normal. La rezultate am remarcat ceva modificari pe anumite nise, dar mi se par normale.. adica nu sunt modificari majore.
Sunt vizibile doar in Chrome cred
e nu...
Te mai mira ceva la Google?:D
Cum nu cititi Mashable? :surprised:
Nici eu, dar mi-a dat link cineva... :silenced:
Uite, mai fac un upload cu o cautare romanesca (am fost inspirat si am facut screen).
Ataşament 1901
Acum, pe FF am sters cookies (fac asta des) si nu imi mai apare. Totusi pe IE si Chrome inca imi apare. Sint curios daca e propagat sau doar sint eu (intamplator) un beta tester fara sa stiu...
La mine apare doar pe .com Cred ca daca acest format va fi pastrat, primele 3-4 pozitii din prima pagina vor fi cele care vor lua toate vizitele.
Noul "look" afiseaza initial doar patru rezultate fata de 6 ale "vechiului" aspect, daca nu se da scroll. Primele patru pozitii vor fi clar avantajate. Linia punctata dintre rezultate este destul de deranjanta.