Ce parere aveti despre Poze.org - Cautare de poze, imagini si fotografii ? Il stiu de cateva luni, uneori mai caut acolo cand vreau un wallpaper sau ceva.
Versiune printabilă
Ce parere aveti despre Poze.org - Cautare de poze, imagini si fotografii ? Il stiu de cateva luni, uneori mai caut acolo cand vreau un wallpaper sau ceva.
Super jalnic? Din tone de poze cunoscute, nu a gasit macar una (1) relevanta.
Nu-i vad sensul: sa cauti capre si sa gasesti lupi?
De mers merge, dar nu gaseste ce cauti.
Rezultate total nerelevante.
Este al tau site-ul Eric?
E ok si fara rezultate relevante? :) Ce rost mai are sa cauti?
L-a testat cineva inainte?
Nici mie nu mi se pare deloc relevant ce ofera...
Este adevarat, nu se compara cu google images sau yahoo images, site-ul functionand momentan pe baza unui simplu api nici pretentiile nu pot exista. Poate facem ceva calumea cu domeniul, am sa vorbesc cu seful meu sa vad ce planuri are pentru viitor.
Nu, nu se compara cu nimic.
Am cautat mere. Nici macar asta? Un mar? :)
Pe moment pare un spam site, probabil pt site-urile din dreapta.
Contact = iar nimic?
Nu stiu cat de inspirata a fost ideea de a posta aici :)
Hello,
Site-un in sine nu este motor de cautare, drept dovada intra pe pagina principala sa gasesti informatii de calitate. De altfel are content de calitate despre munti si diferite locuri turistice. Site-ul este up and run, doar ca motorul de cautare este inca in probe si reprezinta o mica ramura al site-ului :)
Asa cum am spus, este al sefului meu, am aflat de el acum cateva luni si am contribuit pe partea de articole (vezi linkurile in footer).
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni pentru ca am cerut o opinie.
Pai l-ai prezentat ca un motor de cautare.
De cautari care nu gasesc macar un mar vorbim.
Tot spam site ramane.
Bine ca nu e al tau.
Sper sa nu fi deranjat pe nimeni pentru ca am oferit o opinie :)
Nu ma pricep asa bine, si nu am cautat pana acum mere sa stiu ca nu returneaza mere, spuneam ca am intrat din cand in cand si luam cate un wallpaper cu munti sau zone turistice interesante, acestea le returneaza.
Este bine ca se ofera critici fierbinti, caci doar asa evoluam impreuna!
Apropo, imi place blogul tau, mai exact ce scrii, insa de ce tii asa multe posturi /page ? Nu dispun de calc performant si se incarca ca naiba.
E jurnal personal :) Propriu si personal. La mine tre sa se vada bine in primul rand.
Ce are in plus decat Google, Bing sau Yahoo? Daca nu are, o sa moara repede
dc faceti posturi neinteresante
Ma mira faptul ca de ieri de cand am dat report, nu s-a ocupat nimeni. Probabil nu functioneaza butonul ala, dar eu imi fac oricum mereu datoria si il folosesc.
Interesant .. chiar azi vorbeam cu cineva care vrea sa dezvolte un super motor de cautare pe Romania.. Foarte tare i-am zis...
Oare stie in ce se baga?
Ideea e de monetizare. Probabil multi l-ar sustine si gratuit, daca e bun (posibil sa fie deja motoare bune). Dar dupa?
Uneori ma amuz cu cautarile dupa imagini in google, cautand din domenii diferite gen: led smantana.
Vad ca a disparut motorul de cautare pt. imagini? Am ajuns eu oare prea tarziu... :-?
Cred ca este noul "search" de pe prima pagina, oricum total irelevant!
nu e prea de incredere
topic inchis... nu e motor de cautare pt poze... discutii vechi fara sens.