Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 49

Subiect: Okidoki, aranjat ?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Bai ce-ati mai sarit pe om. Intradevar a scris o prostie rara, dar probabil ca a aruncat o cifra in vant fara sa o gandeasca (ceea ce nu-i foarte inteligent in general).

@Robi09, incearca sa nu mai te bagi in discutii in care nu esti sigur pe raspunsul pe care-l dai, mai ales pentru ca esti nou si oarecum neexperimentat. Pentru ca risti sa creezi situatia ca asta de astazi. Da stai linistit, ineptii mai scapam toti. Nu tb sa te descurajeze in vreun fel un caz ca asta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    41
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

offtopic:
    Bine ca pe seopedia exista scrisoare de intentie, astfel ca nu se vor inregistra toti nubalaii si vor incepe sa turuie prostii.

Oh wait :S
    Ultima modificare făcută de WeaselMan; 17th September 2010 la 21:38. Motiv: i like cats. that is all.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    45
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

daca ar exista, vreo cativa dintre membri ar trebui si ei scuzati. incepand cu ursurt, poputoaia, mezei...

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

Ce-i cu mine ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Dar cu mine?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    11th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    45
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

mezei, tu esti absent tot timpul, nici nu stiu de ce iti mai iei salariu, iar ursut e un fel de roby mai batran.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    32

Implicit

ma bucur ca am citit si eu acest thread... am auzit astfel de: "Parteneriat Romtelecom – Okidoki". Poate si okidoki ar rade la comparatia cu google... dar momentan cu siguranta vor reclama ( buzz... ).
    mai departe: schema lor tare de marketing: "Cu ajutorul motorului de căutare Okidoki, noua pagină de eroare DNS oferă alternative pentru orice adresă web introdusă eronat de către utilizatorii de internet. Acest nou serviciu este o modalitate prin care Romtelecom dorește să îmbunătățească experiența online a clienților săi." mi se pare ca sare calul... din fericire nu sunt abonat romtelecom ca sa critic acid acest "benevolism" ( auzi, s-au gasit ei amabili sa nu-ti mai arate ca browserul nu gaseste pagina... ce simpatic!!! - corectati-ma daca nu am priceput, n-am romtelecom ca sa vad si eu ).
    off: "Din 2007, Romtelecom acționează conform strategiei Clientul pe locul 1..." intrebare mai degraba retorica: este posibil sa se afle mai multi clienti ( toti ) pe locul I ?!? m-am saturat pana peste cap de vorbele astea... mai era una de data asta "de afara": "There's a new master of the digital universe. YOU." - in loc sa ma consider un nou "maestru" al universului digital am ras cu lacrimi... din punctul meu de vedere acesta este "spam psihologic"!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Romtelecom acționează conform strategiei Clientul pe locul 1..." intrebare mai degraba retorica: este posibil sa se afle mai multi clienti ( toti ) pe locul I ?!? m-am saturat pana peste cap de vorbele astea...
    Nu prea pot sa pricep cum ai ajuns la concluzia asta? Ca sa ajungi la ce ai zis tu trebuia formulat asa :" TU, Andrei S, esti clientul nostru numarul I" si aceasi chestie la toti clientii...
    Cliseul "Clientul pe locul 1" vine in sensul urmator: nu profitul, nu angajatii, nu compania, nu etc, nu etc, ci clientul este pe prim plan, locul I.
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 19th September 2010 la 15:52.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de zoso Vezi Post
    iar ursut e un fel de roby mai batran.
    Ursut este, dpdv de vedere al cunostintelor si rationamentelor, unul din cei maturi membri ai acestui forum (chiar daca biologic se pare ca nu a scapat de prea multa vreme de problemele pubertatii). Iar acest lucru, combinat cu implicarea CONSTANT CIVILIZATA si CONSTRUCTIVA in discutii ma face sa cred ca este unul din cele mai mari castiguri ale acestui forum.
    Parerea mea. Si nu e negociabila.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Nu prea pot sa pricep cum ai ajuns la concluzia asta? Ca sa ajungi la ce ai zis tu trebuia formulat asa :" TU, Andrei S, esti clientul nostru numarul I" si aceasi chestie la toti clientii...
    Cliseul "Clientul pe locul 1" vine in sensul urmator: nu profitul, nu angajatii, nu compania, nu etc, nu etc, ci clientul este pe prim plan, locul I.
    usor usor incep sa pricep... dar totusi, de ce nu au folosit pluralul cuv. "client"? exact cum ai spus u mai sus: profit, angajati ( ca au mai multi ), companie ( este una singura )... si clienti ( ca "este" o gramada! ). Cine are de gand sa creada vreodata ca o companie ( orice companie! ) va pune pe locul I clientii... si nu compania in sine??? Da... vorbim despre manipulare din punctul meu de vedere!

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Okidoki, motor de cautare romanesc
    De Marius Mailat în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 25th March 2012, 15:24
  2. programul Partener Okidoki
    De mike07 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th December 2009, 15:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •