Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Pe cat de mult ma pasioneaza idei noi, neexplorate .. nu prea cred ca va avea un succes ... l`am adaugat si eu prin bookmarks si o sa ma mai uit sa vad ce face din cand in cand .. dar daca nu veniti cu ceva aparte ... nu prea o sa mearga ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pe mine nu ma intereseaza daca va avea sau nu scces acest proiect, ci il apreciez asa cum este. Trebuie sa recunoastem ca ideea indexarii in timp real nu este rea si ar putea fi folosita intr-o anumita directie. Ma gandesc la un fel de gadget-uri furnizate de ei, pe care le poti pune pe site la tine si cauta foarte rapid. De exemplu o casuta "cauta in stirile de azi", si cauti in toate ziarele dintr-un anumit judet, indexate in timp real. Imi place ca rezultatele sunt servite foarte rapid.
Nici eu nu cred ca baietii s-au hotarat sa fie un concurent pentru google.
misto ideea.
au precizat şi ceva despre scalabilitate sau monetizare?
The Web Systems Engineering Blog
Cu cat ai page rank mai mare cu atat vine spiderul google sa indexeze mai des...daca ai o basinica de site poate sa treaca si 1 data la 2 saptamani in vizita
Pare destul de dragut, dar tot Google ramane la putere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)