-
Nu ma ocup eu de partea tehnica si din acest motiv am dezactivat acel server pana este verificat.
Cat despre statistici ele sunt afisate dupa prima verificare, in cazul in care aveti cont gratis, verificarea se face la 30 minute, deci dupa 30 minute de la adaugarea site-ului pentru monitorizare statisticile sunt afisate.
-
iar nu se incarca site-ul :|
Edit: de fapt se incarca.... dar extrem de greu
si concluzia dupa 2 pagini incarcate in 2 min:
Cod:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'sending authentication information', system error: 32 in /home/alertro/public_html/admin/include/conn.inc on line 3
Unable To Connect To Database
-
acum am testat si la mine merge...
-
Acum merge si la mine ceva mai bine.
Am gasit pana la urma si de ce nu-mi monitoriza site-ul. Trebuia sa adaug domeniul din pagina servicii.
Nu stiu de ce dar eu am avut impresia ca am completat la inregistrare acel camp.
Revin cu noi impresii peste cateva saptamani.
-
Daca ai introdus ca sa primesti alertele pe o adresa de e-mail gratuita va trebui sa verifici si in Bulk.
-
Da un simplu ping nu garanteaza ca site-ul este online. Poate nu merge baza de date (si e pe alt server), sau poate e shared si mia oprit doar mie site-ul. Eu tot pierd $ si clienti.
Propun si o varianta de verificare a textului (sau un html tip, care este uploadat pe site -ul meu, iar voi il verificati daca merge), sau un script php custom sa verifice si baza de date (pt useri avansati).
Daca va ganditi ca va consuma trafic, cine castiga bani din site nu se uita la cativa kb pe luna ...si in nici un caz nu va plati cont premium, parerea mea.
-
La o chestie de genu, nu traficul e problema ci request time-ul ;)).Asta ii omoara.
-
B3RAT probabil ca ar completa serviciile noastre ceea ce spui tu ca ar trebui, dar eu iti pot spune ca se poate chiar ca, cei de la tehnic sa ti repare problema, daca e ceva de reparat, sau chiar sa te sune cand e o problema sau daca vrei ii putem inchiria sa-ti faca cafeaua.. toate acestea se pot face fara nici o problema dar aici intervin costuri si o anumita educatie pe care trebuie sa o aiba un webmaster sau intreprinzator, care stie cat ii valoareaza site-ul si cat pierde atunci cand ii este picat.
Completez cu faptul ca noi nu facem verificarea prin Ping cat despre DB, aceasta se poate monitoriza separat...cand vom invata ca anumite servicii trebuiesc si platite pentru a avea mai multe optiuni si calitate maxima atunci totul va fi un succes garantat pentru ambele parti.
Cat despre continutul site-ului, chiar nu avem cum sa facem asa ceva, noi monitorizam site-ul www.exemplu.com , nu avem de unde sa stim ce aplicatie este / va fi / a fost instalata pe acel website. Monitorizam uptime-ul site-ului, nu si continutul. Ganditi-va putin, daca aveti instalat phpbb, si peste 3 zile puneti un joomla in locul phpBB-ului, ce se intampla? scriptul nostru trebuie sa ghiceasca ce aplicatie trebuie sa aveti pe site-ul dvs ? Desigur, daca doriti , serviciu personalizat de monitorizare headere se poate efectua numai la pachetul CORPORATE. Contul gratuit are caracter demonstrativ, si nu comercial, deci toate resursele consumate pe diverse optiuni in plus trebuiesc platite.