Nu as face branding pe neogen, mi se pare o idee proasta, in principal datorita celorlalte site-uri care isi fac publicitate.
Eu mai dau click-uri pe bannere ca sa vad cine isi face reclama (market research!), si in 95% din cazuri nu-mi place ce vad. Alt motiv pentru care nu as alege neogen e si faptul ca din cate am auzit si vazut reteaua nu este foarte bine pusa la punct, ci doar o incercare romaneasca de a imita google adsense.
Pe site-uri "average", cele cu maxim cateva sute de vizitatori pe zi, cred ca nu e nici o problema sa bagi o mica promovare, iar cel mai bine mi se pare sa compui niste ad-uri foarte specifice, de ex. "Notebook Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2040 la doar 700 EURO (TVA inclus)" sau "Noul album Parazitii la tine acasa in maxim 24h" etc.
Dar daca incepi sa ai in jur de 1000 de vizitatori, eu unul nu mi-as bate capul cu neogen.
Cat despre branding... in nici un caz! Nu stiu ce tot vorbiti voi aici, doar poate nu stiti ca ar trebui te gandesti la branding cand ai o pozitie stabila pe piata (asta incluzand, vizitatori, vanzari, etc.) Pana atunci te axezi pe produse si servicii specifice...
Ceea ce ati vorbit pe aici "free branding" e defapt "zero branding". Mai luati si cititi despre marketing! :roll: