-
Optimizare google
Buna.. am si eu niste intrebari.. nu prea inteleg cu SEO asta... am inteles ca costa in optimizare in motoarele de cautare, dar am niste intrebari:
Am facut link exchange.. destul.. cred eu pt un anumit tag si ink nu sunt primu in google, am inscris in directoare.. de ma doar capu... am content nou in fiecare zi pe site... ce ar trebui sa fac? :(( :O
-
trebuie sa ai rabdare si lucrezi obtinerea de linkuri . Poate tu nu ai luat in considerare ca ai si concurenta, o concurenta care probabil are site-uri mai vechi si care poate a lucrat de asemenea la optimizare.
Ar trebui sa postezi adresa site-ului si poate te putem ajuta cu ceva.
edit: am vazut acum ca e vorba de un site cu joculete. E plin netul de asa ceva, si probabil majoritatea au acelas continut. Deci ai concurenta serioasa...
-
....
totalmp3.ro e adresa.. dami un pm cu idul tau de mess te rog frumos :D
-
Pe internet se gasesc miliarde si miliarde de site-uri asa ca iti dai seama ce bataie e pe primul loc? Conteaza cate backlinks ai luat, cat de calitative sunt, si in ce maniera le-ai luat.
Ca sa dai bine la Google, totul trebuie sa para natural, adica nu trebuie sa-l fortezi/bati la cap prea mult ca sa te urce pe primul loc pe anumite cuvinte cheie. Si cel mai important lucru: ai content de calitate?
-
dox ceea ce ai drescris tu ca SEO : "am inteles ca costa in optimizare in motoarele de cautare, dar am niste intrebari:
Am facut link exchange.. destul.. cred eu pt un anumit tag si ink nu sunt primu in google, am inscris in directoare.. de ma doar capu... am content nou in fiecare zi pe site.." e doar parte simpla a problemei . ideea e ca trebuie sa faci lucruri mai profunde si e calitate . penru linkuri , pentru continut
-
tinand cont in primul rand ca este un site cu muzica ce incalca legea copyrightului nici nu ar fi trebuit sa il aduci in discutie.
in al doilea rand vad ca ai tot continutul intr-un IFRAME, iar in cazul asta google este orb, adica nu iti vede ce ai tu in IFRAME.
-
si este multa munca si multa rabdare, concurenta e mare
-
SEO-ON PAGE egal cu zero. Mai lucreaza si la site......