Linkurile in semnatura pe forumuri ajuta la ceva?
Versiune printabilă
Linkurile in semnatura pe forumuri ajuta la ceva?
Ajuta dara
Ajuta doar daca esti activ. Depinde si de forumuri. Insa nu e o solutie in care sa investesti timp pentru a obtine trafic din asta.
Orice link ajuta.
E vorba in primul rand de calitate. Am crescut traficul pe niste situri la inceput in mare parte de pe forum links. Asta in conditiile in care eram insa activa, scriam mesaje utile etc. Normal este ca mai multe mesaje iti aduc mai multe sanse de trafic, dac un mesaj exceptional face cat 10 slabe .. ceva de genul. Cel putin cam asa a fost pentru mine ;)
nu la trafic ma refer, dar nici el nu este de ocolit, la mine pe blog cca. 20-25% din trafic vine de pe un anumit forum, unde am cca. 9.000 de mesaje.
eu ma refer daca ajuta la o pozitionare mai buna pe google si de ce nu la PR, cu toate ca pt. mine PR nu conteaza, nu ma intereseaza ce PR am.
Ajuta f. mult sa ai un link in semnatura mesajelor postate pe forum.Daca esti activ,ai posturi de calitate, poti sa ajungi sa ai un trafic destul de bun venit din "signature link(s)".Cea mai buna solutie este forumul Softpedia(dupa parerea mea...dar nu trebuie sa ignoram sa forumurile mai tinere si mai mici).
La ce te referi cand ai spus "asta-i tare"?
Hai sa nu ne ascundem dupa deget."Saptamana Financiara" a scris in urma cu 2-3 saptamani un top al celor mai vizitate site-uri accestate de romani.Yahoo.com(Loc 1),Google.ro(Loc 2,Hi5.com(Loc 3)...Singurul site romanesc in Top 10 este Softpedia.com...
Daca de exemplu este vorba de un forum hardware pe care esti foarte activ si ai un magazin online de componente, multe din clickuri au potentialul de a se transforma in clienti, incurajati de raspunsurile competente si feedbackul celorlalti useri.
Din cate stiam eu nu era voie cu linkuri externe in semnatura pe softpedia...
Pai nu este voie, dar asta nu insemna ca nu incearca o multime, desi Google nu vede acele link-uri.
Please ignore (aici era un mesaj adresat unui forumist care facea spam, dar mesajul lui a fost sters)
si eu ma tot intreb daca ajuta cu ceva, dar cred pana la urma ca da
Este destul de eficient si sa prezinti website-ul pe forumuri care accepta reclama.
Rezultatele sunt semnificative ...
Majoritatea forumurilor au acum nofollow...si eu am un forum si am tot nofollow ...dar la semnaturi am follow(daca nu cumva altereaza modulul ptr smf si semnatura) tocmai pentru ca nu vreau sa fiu nesimtit cu membrii mei care cauta si ei un ibl bun, forumul are si doua parti, una sociala si cealalta internet related...ideea ar fi ca planul unui forum sa fie simplu: Permitem linkuri in semnatura daca ai minim x posturi...atunci cred ca ar fi ok ...tu postezi si ajuti forumul crescandu-i continutul iar prin posturile tale faci rost de ibl-uri de calitate...toata lumea castiga.
Dar pana la urma ajuta sau nu ? Pentru ca nimeni nu a spus da sau nu in threadul asta.
Un forum singur ajuta, dar foarte putin. Mai multe forumuri ajuta un pic mai mult.
Daca esti un utilizator activ si ai linkurile in semnatura te va ajuta pentru seo , din cate stiu eu.
ajuta. Un prieten are un site cu PR4 facut doar din semnatura de pe digital point. Are aproximativ 1000 de posturi.
cauti in sursa paginii (click dr. -> view source) dupa rel="nofollow". daca acesta exista la link-uri, atunci te "chinui" degeaba
Sursa: http://microformats.org/wiki/rel-nofollowCod:By adding rel="nofollow" to a hyperlink, a page indicates that the destination of that hyperlink SHOULD NOT be afforded any additional weight or ranking by user agents which perform link analysis upon web pages (e.g. search engines). Typical use cases include links created by 3rd party commenters on blogs, or links the author wishes to point to, but avoid endorsing.
inseamna ca link-urile sunt crawl-abile, deci e bine :) (pt cel care si-a pus linkul :D)
am trimis PM la cei care au solicitat numele forumului
Eu cred ca ajuta, dar nu stiu cat de mult, sar putea ca 1000 de link-uri din forum sa cantareasca cat un singur link pe un site clasic