imi cer scuze ai dreptate... daca ai un produs similar nu e voie sa il promovezi prin comparatie
@afac3rist poti posta sau da un pm cu site-ul tau si cu cel care iti provoaca neplaceri sunt curios sub ce forma e aceasta defaimare.
Versiune printabilă
Daca e vorba de actiunile unei firme concurente sau care poate fi concurente - atunci intra pe partea de concurenta neloiala - vezi si legea asta recenta pe practici comerciale inselatoare.
Daca e vorba de opinia unui individ .. atunci e parerea lui..
Daca oamenii aia sunt de buna-credinta, in mod normal se poate rezolva prin discutii amiabile sau cel mult o mediere sau arbitraj. In caz contrar - nu ai alta solutie decit instanta ...
Sper ca te ajuta.
Nu prea aveti ce face. Este o simpla opinie a unui utilizator nemultumit de serviciile dvs postata pe un blog personal (in speta in cauza este vorba mai exact de emailul primit de la dvs in care ii cereati sa scoata nu stiu ce linkuri intr-un ton care la deranjat pe user). Am citit cu totul intamplator acum ceva timp postul acela. Nu mai stiu adresa, dar chiar daca mi-as aduce aminte tot o nu voi face publica. (doar dvs aveti dreptul sa furnizati sau nu adresa incriminata).
p.s opinia exprimata este valabila doar daca e vorba de postul acela de pe blog. Daca cineva va face reclama negativa "la modul serios" atunci discutati cu un avocat.
Pt Neo
Nu este vorba de un blog....e o descriere mincinoasa...la adresa unui club...facuta de un site...gen ghid....in care se specifica clar NOT recommended! si sunt date adresa de mail...telefon...etc.
Este sub acoperirea review-ului....in concluzie cred ca voi apela la avocat...ca alta solutie....nu vad....sau sa o sa incerc ...sa ridic situl in cautari.
Multumesc tututor pt ajutor