In google analytics, sau care contor folositi, cat aveti new visits?
Eu am 79.92% % New Visits , si mi se pare destul de mult in sensul ca traficul nu creste de luni bune, cea ce inseamna ca tot intra altii noi.
La voi cum sta acest indicator?
Versiune printabilă
In google analytics, sau care contor folositi, cat aveti new visits?
Eu am 79.92% % New Visits , si mi se pare destul de mult in sensul ca traficul nu creste de luni bune, cea ce inseamna ca tot intra altii noi.
La voi cum sta acest indicator?
Nu au legatura. Poti sa ai 100% new visits, tot ce inseamna asta e ca nici unul din vizitatori nu s-a mai intors in perioada inclusa in raport.
Mai degraba traficul influenteaza new visits, in sensul ca daca ai intr-o zi 1 vizitator, si in a 2-a 100, e clar ca minim 99 din ei vor fi new.
52.03% % New Visits in ultima luna, de ce esti asa de interesat de procentul asta?
59% New visitors
Pai ma gandesc ca la acelasi nr. de vizitatori pe luna, new visits pe luna de 80 % devine ciudat. In sensul ca 80% intra odata pe luna sau pentru prima data.
Si as vrea sa vad cum arata indicatorul acesta la altii.
Depinde mult de tipul website-ului. Pentru o comunitate procentul ar trebui sa fie mai redus.
La un site cu "funny pictures" am aproximativ 90% vizitatori noi. Vizitatorul obisnuit face un search, intra si apoi iese. Nu exista un motiv foarte important pentru care ar reveni.
Si nu uitati ca aceste date nu pot fi consiterate 100% relevante (cel putin nu acum). In romania inca nu ai ip unic la fiecare conectare pe net (vezi RDS ppoe), asa ca daca gogu intra azi la tine pe site, si mai intra o data maine, este tratat ca si new visitor (pentru ca are alt ip).
Bafta
64,69 % new visits
66,40% abandonuri :rolleyes: si 73,80% vizite noi