Daca ai situl in engleza incearca la traceics.ca, e tot al celor de la trafic.ro. Am si eu un site la ei.
Versiune printabilă
Daca ai situl in engleza incearca la traceics.ca, e tot al celor de la trafic.ro. Am si eu un site la ei.
parerea mea : google analytics contorizeaza cel mai bine !
va intreb ceva .. de ce credeti ca siteuri ca softpedia si neogen au renuntat la trafic ? mie imi contorizeaza la jumatate vizitatorii pe toate siteurile !
multi cred ca trafic nu mai merge bine ... sau nu a mers niciodata , doar asa am avut noi parerea ca e bun .
@matican asta e parerea ta
Eu urmaresc pentru fiecare site al meu statistica trafic.ro, si statistica proprie in php+mysql sau cu utilitare din apache.
Si mie imi apar numere de 2 ori mai mari in statisticile proprii, dar acestea sunt marite de asazisi vizitatori care nu accepta javascript si deci nu ruleaza scriptul trafic.ro.
Acesti vizitatori sunt botii motoarelor de cautare, si botii directoarelor in care mi-am inscris site-ul si vor sa verifice daca site-ul mai exista si eventual daca mai am link spre ei, sau boti ale softurilor de downlodat situri.
Dupa parerea mea botii nu merita statut de "vizitator" pentru ca nu fac decat sa-mi consume traficul, fara a obtine un beneficiu de pe urma lor. Pentru mine statistica trafic.ro conteaza, pentru ca nu vreau sa ma amagesc singur. Am avut o data un site cu vreo 900-1000 boti care il vizitau zilnic si 1-2 vizitatori reali, pentru ca era banat de google. Site-ul consuma 1Gb de trafic zilnic.
Ia spune-mi tu, la ce imi foloseau mie statisticile care imi aratau nr. total de ip-uri?
google analytics genereaza statistici private, iar trafic.ro statistici publice;
poate de asta au renuntat unii "jucatori" la trafic (ca sa nu mai spunem de oferta mai buna primita din partea concurentei - aka brat, divizia de internet si de inutilitatea trafic.ro ce apare atunci cand iti vinzi singur publicitatea si nu prin intermediul unei case media third party)
am aceeasi problema cu un site de cumparaturi online