Sunt in dilema si nu stiu daca awstats afiseaza datele mai corect si mai bine decat statistici.ro.
Am in cpanel awstats si ma gandeam ca analizeaza mai corect daca e instalat pe server decat statistics.ro.
Cum e corect?
Versiune printabilă
Sunt in dilema si nu stiu daca awstats afiseaza datele mai corect si mai bine decat statistici.ro.
Am in cpanel awstats si ma gandeam ca analizeaza mai corect daca e instalat pe server decat statistics.ro.
Cum e corect?
Clar awstats.
Awstats din cate imi amintesc este un log parser (care interpreteaza logurile tinute pe serverul web) in timp ce statistics.ro iti ofera un script de monitorizare.
Avantajul in a opta pentru awstats este ca informatiile de pe server sunt 100% reale, insa este dependent de felul in care apache este setat sa tina logurile - la versiunile anterioare ale awstats stiu ca existau probleme cu anumite versiuni de apache - acum nu mai stiu exact.
Eu iti recomand sa utilizezi google analytics si awstats in paralel.
Webalizer sau awstats lucreaza direct pe loguri. La fel poti lua logurile de pe server si interpreta cu scule gen Clicktracks optimizer sau Web Log Explorer.