A incercat cineva serviciile celor de la promodesk ? Ma refer aici la promovarea prin anunturi mai mult .
Versiune printabilă
A incercat cineva serviciile celor de la promodesk ? Ma refer aici la promovarea prin anunturi mai mult .
@ Piciu, nu ati invatat inca nimic din ultimele updateuri?
Fara a avea intentia de a arunca cu .... in cei de la promodesk, cu care a avut doar un contact tangential, fiind spamat de de ei in dracii aia mari pe toate adresele de mail, asemenea servicii fac mai mult rau decat bine.
Cum crezi ca va pica 130 de anunturi identice, cu aceeasi ancora, linkuri dobandite intr-o perioada scurta? Doi bani dai, doi bani face.
Ai dreptate, la asta nu m-am gandit, sigur va pica destul de rau ... cred ca am sa le iau eu pe rand, manual si am sa adaug.
Cel mai bine obtii linkuri manual. Bazeaza-te mult pe advertoriale. Toata lumea stie vorba aia : Dai un ban dar stai in fata.
Eu nici in directoare nu mai inscriu :) Ma bazez mult prea mult pe advertoriale. Prefer chiar si in locul linkurilor in header sau footer pe diferite pagini. Ai sa ramai uimit de puterea advertorialelor. Mai ales daca e blog de nisa :)
Da stiu, dar eram doar curios de chestia asta cu anunturile, cam cum merge treaba....