-
Multi Blogs cu BlogSpot
Tot am stat zilele astea si am "meditat" sa zic asa la o problema.
Profitand de faptul ca blogspot ofera gratuit un nr nelimitat(cred) de bloguri,
ar avea un efact sa fac mai multe bloguri cu linkuri intre ele si sa le promovez separat ?
Apoi m-am m-ai gant la ceva :
Se da un site gen : Consumatoreuropean.ro ..ca tot face reclama la el la TV
fac un blog pe blogspot si pun articole referitoare la siteul original si incep sa il promovez putin.
Apoi desigur pe bloguri pun reclama adsense si pe fiecare site Linkuri catre celelate siteuri .
La fel ca si cu siteul consumator european care vi l-am dat ca exemplu putem alege alte siteuri de moment, cum ar fi lansarea noul iphone5 si alte de genu.
Chiar daca sunt putine vizitele in timp oricum se aduna. Nu ma intreseaza rezultatele in prima luna neaparat. Dar dupa 2-3 luni ? Oare sa merga?
Am pus aici ce am gandit poate unu dintre voi ati facut la fel si sa nu incerc si eu daca e degeaba :).
Multumesc mult!
-
Mai bine citeai forumul Seopedia decat sa meditezi.
O astfel de retea nu e recomandata pt. ca atrage penalizari.
Poti face bloguri pt. a promova un site principal dar numai dupa ce acesta a fost indexat cu un numar semnificativ de pagini si are ceva vechime. Apoi poti face bloguri cu continut original in care sa "arunci" link-uri catre site-ul principal. Dar fara exagerare si fara link-uri intre bloguri. De preferat ar fi sa ai si mai multe conturi daca folosesti doar blogspot.
Citeste forumul. Gasesti idei care in mod normal te-ar costa sute de euro.
-
Bun am inteles,
De citit am citi dar poate nu am observat problema asta !
Multumesc de raspuns