-
In plus, targetarea FB e slaba, din care motiv e dificil sa vinzi ceva foarte specific. Iar majoritatea produselor pe care incercam sa le vindem sunt de obicei foarte specifice.
Mai curand poti incerca sa vinzi un produse care se adreseaza unui public larg, in care caz nu ajuta o campanie de vanzari directe, ci una de branding. Oricum utilizatorii FB nu sunt niciodata in buying mode.
-
Valentino ai platit reclama la FB pentru acele pagini?
-
1 Ataşament(e)
Am avut si eu o campanie de 2 luni jumate la facebook(25.05.2014 -11.08.2014)
Campania a fost :Click-uri in siteul web.
Target: feminin intre 17 si 40 ani (mi-au dat aproximativ 2.200.000 rezultate)
Pret mediu pe click: 0,04 $
Ataşament 3273
Concluzie: Din punctul meu de vedere a fost foarte bine, vanzarile s-au dublat. Daca reclama este bine optimizata , imposibil sa nu aveti rezultate.
Sper ca va ajuta postul meu.
O zi buna!
-
stie cineva care mai este politica facebook referitor la direct linking catre o oferta CPA?
m-ar interesa sa promovez brokeri de forex si optiuni binare prin direct linking catre pagina brokerului(link de afiliere)
stiu ca am incercat acum 1an si ceva sau 2 si mi-au respins campania
la fel se intampla si la adwords.
folosesc 7search , acolo nu sunt probleme, dar nici nu au trafic din ro.
m-ar interesa clickuri din ro.
Am facut display ads in bursa de reclama (baner publicitar mare in top page business24.ro si la 5000 de afisari mi-a adus 1 bucata click , e de rasul lumii , n-am cum sa obtin clickuri din romania pe nisa forex , binary option.
-
Am incercat, ca si experiment, 5 euro sa vad cum merge treaba. Au venit vizitatori cat a tinut campania, dupa..am revenit la traficul pe care il aveam inainte pe site adica aproape de zero. Posibil ca trebuie sa bagi 500-100 euro constant in Facebook :))
-
Inseamna ca, daca bagii 100 euro si scoti ceva profit, se merita sigur sa bagi. Cu 5 euro, care ii papa intr-o zi, nu ai cum sa iti dai seama de multe chestii, nu? :)
Incearca o campanie mai mare si da-ne niste rezumate... Pe ce nisa ai mers, investitii si castiguri ca sa stim daca ne reorientam.
O zi frumoasa sa ai.
-
Am folosit si eu mai demult Facebook Ads pentru a promova un concurs. Am investit in jur de 100 lei si am primit in schimb vreo 300 de like-uri la pagina. Dupa ce s-a oprit campania, s-a oprit si traficul. Cam dezamagitor, zic. Dar am avut surpriza sa fiu contactata de o pagina care se ocupa de organizarea de concursuri si mi s-a propus o colaborare. Ei se ocupau de promovare iar eu eram sponsorul (ofeream premiul). Era o pagina de peste 8000 de like-uri, deci nici prea mare dar nici mica; insa era activa. Am zis ca nu pierd nimic daca incerc. La doar o zi dupa ce au publicat concursul, primisem deja peste 600 de like-uri la pagina. Cand s-a incheiat, insumasem 1400 de like-uri. Vorbesc de o pagina noua, de abia creata. In prima saptamana, am facut prima vanzare care insa a fost si ultima; pentru ca dupa cum bine observa cineva mai sus, utilizatorii facebook nu sunt pregatiti sa cumpere cat sunt sa primeasca ceva gratis prin intermediul concursurilor. Cred ca varianta asta se preteaza mai bine promovarii unui site cu stiri/articole, in vederea generarii de trafic.
-
Rata de conversie e tragica, 1 vanzare la 1400 likes.
Nu stiu daca e doar problema paginii de concursuri sau ai si tu probleme din punct de vedere al produselor/preturilor/etc.
Paginile de concursuri atrag concursisti dispus sa dea like si share la orice, dar rata de conversie sub 1/1000 ar trebui sa-ti ridice si alte semne de intrebare.
-
Da, vina imi apartine si mie. M-am "repezit" in ceva ce nu mi se potrivea, nu aduceam nimic nou pe piata, stocul era unul mic etc.
-
Sunt de parere ca e din ce in ce mai greu sa promovezi ceva pe facebook, avand in vedere zecile si sutele de incercari de spam pe care le primeste zilnic un utilizator facebook. Nu prea ai credibilitate.